Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια 27χρονη έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας στο Αγρίνιο

27χρονη έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας στο Αγρίνιο

0
20140129 132655

20140129 132655

Άγνωστοι οι λόγοι που την οδήγησαν στο κενό.

Από την ταράτσα 3όροφης πολυκατοικίας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 79 έπεσε σήμερα γύρω στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι μια 27 χρονη γυναίκα.

Η νεαρή γυναίκα άγνωστο για ποιους λόγους ανέβηκε στην ταράτσα του κτηρίου και έπεσε στο οδόστρωμα αναστατώνοντας όλους τους περιοίκους και τον κόσμο που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο και την είδαν στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει πολλαπλά τραύματα ενώ έχει πάθει ρήξη θωρακικής αορτής κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο, ενώ αυτήν την ώρα ετοιμάζεται να διακομιστεί στο νοσκομείο του Ρίο. Η νεαρή γυναίκα χρειάζεται να χειρουργηθεί από θωρακοχειρουργό στο Ρίο αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να φτάσει μέχρι την Πάτρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στην κάμερα του Agrinionet.gr η 27χρονη δεν έμενε στην πολυκατοικία, ενώ μαρτυρία ενοίκου αναφέρει ότι τα ξημερώματα γύρω στις 4 το πρωί άκουσε μεγάλο καυγά ανάμεσα σε 2 γυναίκες και έναν άνδρα. Η αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο και διεξάγει έρευνες για το αν η πτώση είναι απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.

Πηγή: agrinionet.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Γιώργος Καλούδης στην Κεφαλονιά
Επόμενο άρθροΕρώτηση 14 βουλευτών για τη διάθεση φαρμάκων εκτός φαρμακείων