Αρχική Άλλες ειδήσεις Τομεακή Οργάνωση Λευκάδας του ΚΚΕ: Πολιτική δραστηριότητα σε Καρυά και Εγκλουβή

Τομεακή Οργάνωση Λευκάδας του ΚΚΕ: Πολιτική δραστηριότητα σε Καρυά και Εγκλουβή

0

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ και ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΓΚΛΟΥΒΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΗ 12:00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΗ 19:30

θα μιλήσει ο Δ. Πιτσιάβας – μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου- Κέρκυρας- Λευκάδας

 

            Κάθε μέρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέες δυσκολίες, με νέους φόβους, με την ανασφάλεια για το μέλλον. Μπροστά σε όλους μπαίνει το δίλημμα: Ή θα συνεχίσουμε την ίδια πορεία, που είναι προδιαγεγραμμένη και φέρνει μόνο χειρότερα για τον λαό…

Ή θα γίνουμε εμείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων…

Δεν θα πληρώσουµε τον πόλεµο!

Δεν θα πληρώσουµε τη νέα κρίση!

Με πιο ισχυρό ΚΚΕ για να «κάψουμε» όλα τα αντιλαϊκά σενάρια της επόμενης ημέρας!

Συµπορευόµενοι µε το ΚΚΕ, τη µοναδική πολιτική δύναµη που στέκεται µε συνέπεια και σταθερότητα στο πλευρό των εργατικών – λαϊκών συµφερόντων σε όλα τα πεδία.

Οι εργαζόµενοι δεν πρέπει να περίµενουν κανένα σωτήρα αλλά µε την δική τους οργάνωση, µε δυνατά σωµατεία και αλληλεγγύη, να γίνονται µια γροθιά, να συγκρούονται µε την εργοδοσία και το κράτος της, µε τους αντεργατικούς νόµους της τελευταίας δεκαετίας και να βάζουν µπροστά τα δικά τους αιτήµατα… Μόνο έτσι µπορούν να αποτρέψουν αρνητικές εξελίξεις, να έχουν µικρές επιτυχίες.

 

ΚΚΕ Η μοναδική δύναμη που δίνει διέξοδο στη λαϊκή πάλη!

Το ΚΚΕ τεκµηριώνει στο πρόγραµµά του ότι ο λαός µπορεί να ζήσει πολύ καλύτερα µε βάση τις δυνατότητες του σήµερα.

Μόνο η εργατική λαϊκή εξουσία µπορεί να εξασφαλίσει τα εργατικά – λαϊκά συµφέροντα, µόνο η νέα σοσιαλιστική οικονοµική και κοινωνική οργάνωση, ο κεντρικός επιστηµονικός σχεδιασµός στη βάση της κοινωνικής ιδιοκτησίας µπορεί να εξασφαλίσει ότι οι τεράστιες δυνατότητες της εποχής µας θα υπηρετήσουν τον εργαζόµενο άνθρωπο, τις σύγχρονες ανάγκες του λαού για δουλειά, ζωή, υγεία, ειρήνη και συνεργασία µε όλους τους λαούς.

Η συµπόρευση και η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, στους τόπους δουλειάς, στους αγώνες και τις εκλογές είναι συµβολή στον αγώνα για αυτήν την προοπτική, για τη µόνη διέξοδο υπέρ του λαού, που είναι το σύγχρονο και το αναγκαίο για τον 21ο αιώνα.

 

«ΚΚΕ… ασπίδα για το παρόν, ελπίδα για το μέλλον…»

Προηγούμενο άρθροΔήμος Ξηρομέρου: Επικίνδυνη φωτιά στον «Αγριλιά», έσβησε μετά από άμεση επέμβαση της πολιτικής προστασίας.
Επόμενο άρθροPower Pass: Πότε θα καταβληθεί το επίδομα – Στόχος να πιστωθεί όλο το ποσό