Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας η ΠΙΝ

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας η ΠΙΝ

0

28092012-ΕΚΘΕΣΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Ενημέρωση απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Παρούσα είναι και φέτος η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση TT Tour, που πραγματοποιείται από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Η επιλογή της εν λόγω έκθεσης έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέγγισης μη παραδοσιακών αγορών για τα Ιόνια Νησιά. Η Πολωνία μάλιστα έχει εκφράσει ανοδικές τάσεις ως προς την επιλογή των Ιονίων για προορισμό διακοπών.

Το περίπτερο – κατά τη χθεσινή ημέρα των εγκαινίων – το επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων,
ο επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία, Σταύρος Σπυριδάκης, ενώ από την κεντρική υπηρεσία του ΕΟΤ παραβρέθηκαν η κ. Αποστόλου Κλαίρη, η κ. Ισμήνη Βαλσαμάκη και από το Τμήμα Διαφήμισης ο κ. Ευάγγελος Λάμπρου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ΕΤΙΝ, σε συνεργασία με το Δ/ντή της ελληνικής Επιχείρησης «Πάρος», κ. Σπύρο Κουλούρη, πραγματοποίησε παρουσίαση των νησιών του Ιονίου στους ξένους διπλωμάτες της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησής τους. Η παρουσίαση περιελάμβανε, εκτός των άλλων, προβολή οπτικοακουστικού υλικού και διανομή διαφημιστικού υλικού των νησιών .

Παράλληλα με την έκθεση, πραγματοποιείται από συνεργείο της ΕΤΙΝ, διανομή φυλλαδίων στα κεντρικότερα σημεία της Πολωνικής πρωτεύουσας.
.
Πέραν της συγκεκριμένης έκθεσης, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει, με δικό της περίπτερο, στις εκθέσεις της Αγίας Πετρούπολης, του Λονδίνου(WTM) και της Θεσσαλονίκης(PHILOXENIA).

Η φωτογραφία είναι απο το περίπτερο της ΠΙΝ στη Βαρσοβία.

Προηγούμενο άρθροΤα απομεινάρια του καλοκαιριού… No.2
Επόμενο άρθροΚατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας