Αρχική Άλλες ειδήσεις Πρόδωσαν το λαό με το χάρισμα και των αεροδρομίων της Επτανήσου

Πρόδωσαν το λαό με το χάρισμα και των αεροδρομίων της Επτανήσου

0
eptanisiaki anagennisi logo

eptanisiaki anagennisi logo

Ανακοίνωση της Επτανησιακής Αναγέννησης.

ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΠΡΩΤΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ   ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  για το χάρισμα ΤΩΡΑ των 14 ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ  ΤΑ  ΔΙΕΘΝΗ ΛΙΜΑΝΙΑ

21-8-2015

Δεν είναι κεραυνός εν αιθρία η επαίσχυντη υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, σαν συνέχεια των  αποφάσεων της συγκυβέρνησης ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΠΑΣΟΚ, για το χάρισμα των 4 ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ της ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ, συνολικά των 14 ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ της χώρας.

 Είχε προηγηθεί τον Δεκέμβρη 2014 η άρνηση της εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων να εφαρμόσει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων και να ασκήσει αυτοτελή αίτηση ακύρωσης της επαίσχυντης κυβερνητικής πράξης στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είχε προηγηθεί τον Γενάρη 2015 η άρνηση της εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ να συνυπογράψει μαζί με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Δήμο Κερκυραίων  το ΤΕΕ Κέρκυρας τη κοινή προσφυγή για να ακυρωθεί το χάρισμα του Διεθνούς  Αεροδρόμιου  της Κέρκυρας.  Αποδεικνύεται ότι πολλά θέματα ήταν προσυμφωνημένα και παίχτηκαν, σε βάρος του λαού της Επτανήσου, στις Περιφερειακές Εκλογές του Μάη 2014.  Να γιατί εμάς, που είμαστε χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και ασυμβίβαστοι και δεν πουλήσαμε ποτέ ούτε θα πουλήσουμε ποτέ τα συμφέροντα των νησιών μας, μας πολέμησαν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο οι ολιγάρχες με τα φερέφωνά τους- κοτζαμπάσηδες της Αθήνας.

 Είμαστε υποχρεωμένοι  να υπενθυμίσουμε στους διάφορους ντελάληδες του Γερμανικού κράτους και των κοτζαμπάσηδων της Αθήνας, αλλά και σε ανοικούς,  που σκόπιμα και με όφελος ή χωρίς όφελος παραπληροφορούν και συσκοτίζουν τον λαό:

Τα 14 αεροδρόμια δεν είναι περιφερειακά αλλά είναι ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ισότιμα δηλ. με Heathrow, Charle de Gaulle, JfK, Orly, Fiumitcino κλπ

Το 1985 η Τhomson έδωσε τριπλάσιες τιμές στα τουριστικά καταλύματα, οδήγησε σε χρεωκοπία τις μικρές αγγλικές τουριστικές εταιρείες που έφερναν ποιοτικούς τουρίστες και μετά από 3 χρόνια, ως μονοπώλιο, έδωσε το 1/8 της τιμής στα τουριστικά καταλύματα. Η Fraporte είναι ένα μεγάλο Γερμανικό Κρατικό Διεθνές Μονοπώλιο.
Με τη κεντρική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τη διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ στη ΠΙΝ, με τη διοίκηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ στο Δήμο Κερκυραίων άλλαξαν τα πρόσωπα. Δεν άλλαξαν οι καταστάσεις, δεν άλλαξαν οι πολιτικές.

Και κυρίως δεν άλλαξε η νοοτροπία:  Για μία καρέκλα εξουσίας εκποιούν σε τιμή ξεπουλήματος ιδεολογίες,αρχές και αξίες. Πουλάνε τα πάντα !

Να πωλήσουν τη δική τους περιουσία και να φέρουν πίσω τα 350 δις ευρώ κλεμμένα από την Ελβετία.

 Εμείς σύντομα θα αναρτήσουμε μία μεγάλη μαρμάρινη επιγραφή με τα ονόματα των Επτανήσιων βουλευτών (και στις δύο φάσεις) Δένδια-Γκερέκου- Βάκη- Θεοπεφθάτου-Κοντονή- που πρόδωσαν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις με βάση τις οποίες υφάρπασαν τη ψήφο του λαού, ψήφισαν να χαριστούν στο Γερμανικό κράτος για 60 χρόνια τα ζωτικής σημασίας για το τουριστικό μέλλον των Νησιών μας 4 ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ, γεγονός με καταστροφικές συνέπειες για τη τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας και κυρίως της Κέρκυρας που για τα επόμενα 60 χρόνια θα τη θάψουν με ένα μικρό, ανεπαρκές και εν μέρει επικίνδυνο αεροδρόμιο.

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ

eptanisiaki anagennisi.com

Η  ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ- ΔΥΝΑΜΗ.

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»

         Διονύσιος Σολωμός

ΓΙΩΡΓΟΣ  Ν.  ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος

Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλ.: 26610 37627,6944 624 839,  fax: 2661 0 48517

e-mail:yorgoskaloudis@gmail.com,

Προηγούμενο άρθροΕΟΣ Πρέβεζας: Εξόρμηση στο “Μονοπάτι της Βίδρας” στον Άραχθο ποταμό
Επόμενο άρθρο53ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ: Φωτορεπορτάζ του Μ. Γαζή από το Σάββατο 22/8