Αρχική Άλλες ειδήσεις Τεχνολογία Το Viber τώρα και στον υπολογιστή σας!

Το Viber τώρα και στον υπολογιστή σας!

0
viber-522

viber-522

Κατεβάστε την Desktop έκδοση.

Παράλληλα με την ανακοίνωση πως έφτασε πλέον τους 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το Viber, η γνωστή chatting εφαρμογή για μια σειρά φορητών συσκευών, παρουσίασε σήμερα μια σημαντική αναβάθμιση των εφαρμογών του για iOS, Android και BlackBerry. Το πιο σημαντικό όμως στη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας φαίνεται πως είναι η παρουσίαση έκδοσης του Viber για PC και Mac, κάτι που σημαίνει πως οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στις επαφές που διατηρούν στο συγκεκριμένο δίκτυο τόσο από τις mobile συσκευές όσο και από τον desktop υπολογιστή τους.

Το Viber Desktop επιτρέπει επί του παρόντος στους χρήστες του την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων «desktop-to-desktop» αλλά και την διασύνδεση με τις mobile εφαρμογές της υπηρεσίας, κάτι που σημαίνει πως θα είναι δυνατή η μεταφορά μιας φωνητικής κλήσης σε εξέλιξη από την συσκευή στον υπολογιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και έκδοση για Linux.

Όπως δήλωσε και ο Talmon Marco, CEO της Viber, υπογραμμίζοντας το αυτονόητο, «Οι άνθρωποι ξοδεύουν ένα σημαντικό κομμάτι του χρόνου τους στα smartphones. Παρόλα αυτά, αρκετή από αυτήν την χρήση λαμβάνει χώρα στο σπίτι ή το γραφείο, εκεί δηλαδή όπου βρίσκονται κοντά desktop ή laptop υπολογιστές.»

Παράλληλα και όπως προαναφέρθηκε, διαθέσιμο είναι πλέον και το Viber 3.0 για Android και iOS αλλά και μια νέα έκδοση της εφαρμογής για BlackBerry. Η νέα αυτή αναβάθμιση υπόσχεται συμβατότητα με το Viber Desktop αλλά και μια σημαντική ανανέωση του περιβάλλοντος εργασίας της έκδοσης για Android.

Κατεβάστε το Viber για Android, iOS και Blackberry αλλά και το Viber Desktop για Windows ή Mac OS.

[via]

Προηγούμενο άρθροΣαλάχι 200 κιλών στα δίχτυα του Καλλίνικου
Επόμενο άρθροΔ.Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας: Ειδικότητες φθινοπωρινού εξαμήνου 2013