Αρχική Top Stories 53 άτομα συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο στη Λευκάδα

53 άτομα συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο στη Λευκάδα

peripoliko

Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών.

Συνελήφθησαν συνολικά (343) άτομα και  εξιχνιάστηκαν (102) υποθέσεις που αφορούσαν απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστεία, κλοπές και διαρρήξεις, τη διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και άλλα αδικήματα

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Φεβρουαρίου 2018, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  • Συνελήφθησαν συνολικά (343) άτομα, από τα οποία (136) στην Κέρκυρα, (94) στη Ζάκυνθο, (60) στην Κεφαλονιά και (53) στην Λευκάδα.

Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν (2) για απόπειρα ανθρωποκτονίας, (1) για ληστεία, (44) για κλοπές-διαρρήξεις, (23) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (31) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.   

  1. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (102) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • (2) υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας
  • (1) υπόθεση ληστείας
  • (44)  υποθέσεις για κλοπές και διαρρήξεις,
  • (23) υποθέσεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και
  • (32) για  άλλα αδικήματα
  1.   Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Ακατέργαστη Κάνναβη 182,50 γραμμάρια
Κυνηγετικά όπλα 15
Λαθραίος καπνός 500,00 γραμμάρια
Είδη παρεμπορίου 591