Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Προπονητές πάνε και έρχονται…

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Προπονητές πάνε και έρχονται…

0

eps-prevezas-lefkadasΗ μόνη δουλειά στο κόσμο που ξέρεις με το που θα προσληφθείς, ότι και θα απολυθείς, είναι αυτή του προπονητή….Ναι, ναι αυτού του τύπου που ακούει κάθε εβδομάδα τους “ειδικούς” της εξέδρας να του υποδεικνύουν τη δουλειά, αλλά κανείς από αυτούς δε γνωρίζει, ειδικά στα τοπικά, κάτω από ποιές συνθήκες δούλεψε όλη την εβδομάδα, για να ετοιμαστεί η ομάδα του την ημέρα του αγώνα.

Στην α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, οι μισές ομάδες, από τις 16 οι 8, άλλαξαν τον άνθρωπο που έχει την …..πρώτη καρέκλα στο πάγκο. Ενώ, υπάρχει προπονητής, που έχει κάτσει σε δύο διαφορετικούς πάγκους ομάδων.

Αυτός που άνοιξε το χορό των αποχωρήσεων είναι ο Γιώργος Κώνστας, που με τα πρώτα “στραβά” αποτελέσματα του Θρίαμβου Λούρου, άφησε την θέση, σε έναν άλλο έμπειρο τεχνικό τον Βαγγέλη Γκαρτζονίκα, στις πρώτες μέρες του Οκτώμβρη(2 Οκτώμβρη).

Η επόμενη αποχώρηση ήρθε στη Λευκάδα και στην Καρυά, όπου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έφυγε από την ομάδα στις 11 Οκτώμβρη, με τον Σπύρο Βλάχο να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού στην αρχή, όμως να γίνεται μόνιμος στη συνέχεια.

Σειρά είχε η ομάδα του Ωρωπού να αλλάξει προπονητή, με τον Σάκη Γεωργατσέλη να φεύγει και τον Βαγγέλη Φίτζο να επιστρέφει στους πάγκους και να έρχεται στις 19 Οκτωμβρίου, να αναλαμβάνει τους “ασπρόμαυρους”.

Την αμέσως επόμενη μέρα…20 Οκτωμβρίου, έχουμε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο της Θύελλας Σινώπης, με τον Πέτρο Στρατή, να αφήνει τη θέση του στον Λάζαρο Καρασαββίδη.

Ενώ, εκείνες τις ημέρες 23 Οκτωμβρίου, προπονητή άλλαξε και η Πάλαιρος, που αντικατέστησε το Νίκο Κωσταράκη, με τον Χρήστο Καράμπαλη…..στις 14 Νοεμβρίου, με τον τελευταίο να έχει φύγει πριν λίγο καιρό από τον Απόλλων ΝΛ, όπου και ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα. Ενώ, ο Νίκος Αργυρός, επέστρεψε στον Απόλλων ΝΛ. Μάλιστα έχει υπό την επίβλεψή του και το Μαραντοχώρι.

Η Πλαγιά, δεν θα μπορούσε να αποφύγει αυτή την επιδημία….και στα μέσα του α΄ γύρου, ο Παπαδόπουλος άφησε κενή τη θέση του και το κενό ήρθε ο Καταγής για να το καλύψει.

Τελευταίο θύμα….ο Γιώργος Μουστάκας, που αποχώρησε από τον πάγκο του Απόλλων Πάργας στις 11 Δεκέμβρη, με την ομάδα της Πάργας, που είναι και η μόνη της πρώτης 5άδας που άλλαξε προπονητή, να ανακοινώνει τον Αλέκος Βάσι για αντικαταστάτη του.

Αυτοί που συνεχίζουν

Αυτός που μένει στον πάγκο της ομάδας του από τον καιρό που ιδρύθηκε, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κατηφόρη και τον Πανλευκάδιο.

Στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη συνεχίζει ο Άγγελος Μπέκας, στην Κατούνα ο Φώτης Μπάλτσας, στον ΠΣ Πρέβεζας ο Θωμάς Βασιλειάδης, στην ΑΕ Πρέβεζας ο Κώστας Αμάραντος, στον Αμβρακικό Βόνιτσας ο Άρης Φερεντίνος, στον Κεραυνό Θεσπρωτικού ο Παπαδήμας και στον Αρχάγγελος ο Καραμούτσιος

Πανονίκος Κατωπόδης

– See more at: lefkadasportnews.gr

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός των Θεοφανείων έτους 2016
Επόμενο άρθρο“Επισκέπτες”: Η συγκινητική ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη για τα Χριστούγεννα