Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Απάντηση της Αντιδημάρχου στον Κ. Δρακονταειδή

Απάντηση της Αντιδημάρχου στον Κ. Δρακονταειδή

0
voitheia-sto-spiti

voitheia-sto-spiti

Ενημέρωση από τον Δήμο Λευκάδας.

«Απάντηση στην Ανακοίνωση του κ. Δρακονταειδή»
κ. Δρακονταειδή

Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ως υπεύθυνη Αντιδήμαρχος του Δήμου Λευκάδας για τα Κοινωνικά Προγράμματα με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή σας στα ΜΜΕ, όπου μας καταλογίζετε ”αδιαφορία σχετικά με την πληρωμή των εργαζομένων στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι”. Και βέβαια γνωρίζετε και ο ίδιος ότι ψεύδεστε με τον χειρότερο τρόπο παραπλανώντας τον κόσμο και αποκρύπτοντας την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα 2,5 χρόνια περίπου από την Δημοτική Αρχή να διατηρηθούν τα προγράμματα, να παραμείνουν στον Δήμο, να πληρώνονται έγκαιρα οι εργαζόμενοι και να γίνουν μόνιμοι υπάλληλοι.
Και βέβαια παραλείπετε πάλι να αναφέρετε εσκεμμένα ότι οι προσπάθειες δεν εξαντλούνται σε τηλεφωνήματα και ψηφίσματα (γιατί άραγε ανούσια;) αλλά με παρέμβαση σε επίπεδο ΚΕΔΕ, Υπουργείων μαζί με τους ίδιους τους εργαζόμενους;
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που η πληρωμή των εργαζομένων από τα Υπουργεία καθυστερεί τόσους μήνες αλλά είναι η πρώτη φορά που καταλογίζετε ευθύνη στην Δημοτική Αρχή!

Μήπως δεν γνωρίζετε παρόλο που είστε χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος ότι ο Δήμος Λευκάδας έχει από τα μεγαλύτερα προγράμματα στην Ελλάδα το οποίο στοιχίζει συνολικά το χρόνο 700.000,00€;

Βέβαια το άγχος σας για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές σας οδηγεί να προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε τον πόνο των εργαζομένων και την ανασφάλεια τους και αντί να ενώσετε τις δυνάμεις σας για την επίλυση των προβλημάτων προτιμάτε να κάνετε στείρα αντιπολίτευση.
Μήπως δεν γνωρίζετε την προσπάθεια της Επιχείρησης να είναι Ασφαλιστικά και Φορολογικά Ενήμερη με 61 εργαζόμενους στα Κοινωνικά Προγράμματα χωρίς να έρχονται οι επιχορηγήσεις ΠΟΤΕ στην ώρα τους εξαντλείτε την κριτική σας καταλογίζοντας μας άραγε ποια ευθύνη; Άλλωστε σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ταυτόχρονα και εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις (ασφαλιστικές και φορολογικές) εκταμιεύονται τα χρήματα.

Όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα αδιαφορούν κατά την άποψή σας;
Και αλήθεια γιατί δεν μας λέτε οι Βουλευτές του κόμματός σας ποιες προσπάθειες έχουν κάνει σε Κοινοβουλευτικό Επίπεδο ώστε να λυθεί το πρόβλημα των απλήρωτων εργαζόμενων των δομών των Δήμων ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Άλλωστε σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ενώπιων εργαζομένων ενημερωθήκατε επακριβώς τι συμβαίνει και σας ζητήθηκε και η δική σας βοήθεια σε βουλευτές του κόμματος σας την οποία δεν αρνηθήκατε!
Αυτή είναι η βοήθεια τελικά που προσφέρετε;

Από λόγια καλά πάμε αλλά στις πράξεις κρινόμαστε όλοι και η Δημοτική Αρχή γνωρίζετε ότι έχει εξαντλήσει κάθε προσπάθεια στα θέματα των Κοινωνικών Δομών.
Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτά που θεωρούμε πρώτη προτεραιότητα όπως είναι οι Κοινωνικές Δομές.
Εσείς κάνετε την αυτοκριτική σας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
ΣΚΙΑΔΑ ΠΕΤΟΥΣΗ ΖΩΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Προηγούμενο άρθροΨήφισμα Πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης
Επόμενο άρθροΘέατρο: Γελώντας Άγρια στο Boschetto