Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δήλωση – Απάντηση Κ. Δρακονταειδή σε άρθρο του Λευτέρη Αραβανή

Δήλωση – Απάντηση Κ. Δρακονταειδή σε άρθρο του Λευτέρη Αραβανή

0
drakos-lefteris-aravanis

drakos-lefteris-aravanis

Ενημέρωση από τη Δημοτική Κίνηση “Όλοι για τη Λευκάδα”.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ”

ΓΡΑΦΕΙΑ : Λοχ. Ροντογιάννη
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2645021505
BLOG: oloigiatilefkada.blogspot.com
Ε-MAIL : kondra@hol.gr

Δήλωση – Απάντηση του Κ. Δρακονταειδή
σε άρθρο του κ. Λ. Αραβανή

Με αφορμή το άρθρο του κ. Λ. Αραβανή, υπό τον τίτλο «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ», θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

1. Αφιερώνει όλο το άρθρο του, στη Δημοτική μας Κίνηση, κατακεραυνώνοντας την για την αντίθεσή της στις εξωφρενικές αυξήσεις που επέβαλε η Δημοτική Αρχή, στα τέλη ύδρευσης – αποχέτευσης και καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού.
Τυχαίο; Όχι βέβαια. Βλέπει ότι οι δημότες αντιλαμβάνονται πως με την εναλλακτική πρόταση που καταθέσαμε αποδεικνύουμε ότι οι ανταποδοτικές υπηρεσίες μπορεί να είναι οικονομικά ισοσκελισμένες, χωρίς να γίνει καμιά αύξηση.

2. Είναι φανερό πως, σαν ιδεολογικός καθοδηγητής της παράταξής του, και βλέποντας τις κοινωνικές αντιδράσεις, διαπίστωσε ότι η σχετική ανακοίνωση του κ. Δημάρχου, δεν ήταν και τόσο πειστική.

Έτσι με το άρθρο του, εναγωνίως, προσπαθεί να καλύψει το κενό.

3. Δεν αναφέρει ούτε μια λέξη για την πολιτική της κυβέρνησής του που οδηγεί τους Δήμους στο να βάλουν λουκέτο, αφού οι περικοπές ξεπερνούν το 60%.

4. Δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει, πως σε μια περίοδο που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ισοπεδώνεται από την οικονομική κρίση, αυτοί παίρνουν αποφάσεις για αυξήσεις μέχρι και 300%.

5. Μας κατηγορεί, ότι δήθεν υπερασπιζόμαστε αυτούς που δεν πληρώνουν ή με παράνομες συνδέσεις κλέβουν το νερό.
Γνωρίζουν όμως και οι «πέτρες» ότι από τον Ιανουάριο του 2011 που ανάλαβε η παρούσα Δημοτική πλειοψηφία – αλλά και όλη την προηγούμενη τετραετία – από τα πρώτα μέτρα που προτείναμε, ήταν, η οργάνωση της Υπηρεσίας, το ξήλωμα το παράνομων συνδέσεων (υποδείξαμε και πως θα γίνει τεχνικά), η είσπραξη των χρεών, η μέτρηση των υδρομετρητών και η αντίστοιχη έκδοση λογαριασμών, ο αναγκαίος εξορθολογισμός πλευρών του συστήματος (π.χ. κλίμακα κυβικών στον πρώην δήμο Ελλομένου, ενιαίο πάγιο), κ.λπ..
Ας απαντήσει καλύτερα ο κ. Αντιδήμαρχος γιατί, για παράδειγμα, δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός επί δυόμισι χρόνια στους Σφακιώτες.

6. Αυτός και η παράταξή του ήταν που, πριν ένα χρόνο, επιχείρησαν να εκχωρήσουν, στην υπό ιδιωτικοποίηση ΕΥΔΑΠ, τη διαχείριση του νερού, εγκαταλείποντας κάθε προσπάθεια οργάνωσης της υπηρεσίας ύδρευσης.
Μας βρήκαν απέναντί τους, όπως και τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας που ανέτρεψε τα σχέδιά τους. Είναι οι ίδιοι που ψάχνουν ευκαιρία, μέσω της γνωστής τακτικής της απαξίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους πολίτες, όχι μόνο να επαναφέρουν το θέμα της ιδιωτικοποίησης του νερού, αλλά και όλων των υπολοίπων.

Μην μας κουνάτε το δάκτυλο κ. Λ. Αραβανή, γιατί εσείς και ο ιδεολογικός σας φορέας, ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ «να μας πουλήσετε για σκλάβους και να μας πείτε ότι ευτυχώς που η συναλλαγή έγινε σε ευρώ».

Λευκάδα, 1/12/2012                                        Κων/νος Δρακονταειδής
                                                                         Δημοτικός σύμβουλος

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη 22χρονος για κατοχή κάνναβης στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΗ φωτογραφία “πορνό” που ξεγέλασε το facebook!