Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ημέρα ενημέρωσης κατά του Aids από την Equal Society

Ημέρα ενημέρωσης κατά του Aids από την Equal Society

0
equal-society

equal-society

Θετικά στη ζωή – Όχι στο στίγμα.

Στον κόσμο της ενημέρωσης γύρω από τα θέματα υγείας, ταμπού δεν υπάρχουν. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του υιού του AIDS, το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, η Equal Society στέκεται υπεύθυνα και σε συνεργασία με την οργάνωση «Θετική Φωνή», φέρνει στην κεντρική πλατεία Λευκάδας, ένα πολύπλευρο πλαίσιο δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Σε ένα πρότυπα διαμορφωμένο υπαίθριο ραδιόφωνο , από τις 11.00 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, του ιατρικού κλάδου, γονείς κ.α. πρόκειται να δώσουν στα ζητήματα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, της πρόληψης και του τρόπου αντιμετώπισης των οροθετικών συνανθρώπων μας, τη διάσταση που τους αρμόζει.

Η δίωρη ζωντανή εκπομπή θα μεταδοθεί σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Prisma fm, 95,1 και Εnergy fm 93.4. Κατά τη διάρκεια τoυ δίωρου προγράμματος εθελοντές της Equal Society θα διανείμουν δωρεάν προφυλακτικά και φυλλάδια ενημέρωσης. Η αντισύλληψη άλλωστε αποτελεί απαραίτητο στοιχείο μιας «υγιούς» ερωτικής ζωής.

Στην αλήθεια δεν πρέπει κανείς να γυρνά την πλάτη. To AIDS είναι η πιο φονική ασθένεια στον κόσμο και έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 25 εκατομμύρια ανθρώπους. Περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά ζουν με το AIDS. Εσείς θα μείνετε αμέτοχοι;

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου προβάλλουμε τα «Θετικά στη Ζωή-Όχι στο Στίγμα».
Για δηλώσεις εθελοντικής συμμετοχής στο 26450 22578 ή στο equallefkada@gmail.com.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από τους αγώνες βόλεϊ των “Ελπίδων”
Επόμενο άρθροΑνώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας