Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οι ανοικτές θέσεις εργασίας για τη Λευκάδα

Οι ανοικτές θέσεις εργασίας για τη Λευκάδα

0
equal-jobs

equal-jobs

Ενημέρωση από την Equal Society.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Πρωτοδικείο

Ανοικτό παραμένει για την υποβολή αιτήσεων από ανέργους το πρόγραμμα κατάρτισης του Επιμελητηρίου Λευκάδας. Νέες θέσεις εποχικής διάρκειας προστέθηκαν στον πίνακα που κατήρτισε για αυτή την εβδομάδα (19 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου) η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society στο παράρτημα Λευκάδας. Ενδιαφέρον εξακολουθεί να παρουσιάζει η θέση εργασίας υπαλλήλου γραφείου στο Πρωτοδικείο Λευκάδας.

Αναλυτικότερα το εστιατόριο «Στέλιος» στη Βασιλική ζητά να προσλάβει σερβιτόρο/α για να καλύψει εποχική ανάγκη έως και όλο το μήνα Σεπτέμβριο. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ενημέρωσε τα στελέχη της Δομής ότι προσφέρει βασικό μισθό με ασφάλιση ΙΚΑ και τη δυνατότητα διαμονής και διατροφής σε περίπτωση που ο εργαζόμενος δεν έχει μόνιμη κατοικία στην περιοχή της Βασιλικής.

Ενδιαφέρον για τους ανέργους παρουσιάζει επίσης η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας ότι θα προβεί στην υλοποίηση προγραμμάτων συμβουλευτικής και κατάρτισης με σκοπό την αντιμετώπιση των απολυμένων-ανέργων στους κλάδους Λιανικού Εμπορίου, Εμπορίας-Διακίνησης και Συντήρησης Αυτοκινήτων και Κατασκευών Δομικών Υλικών.

Παρότι το πρόγραμμα ανακοινώθηκε από τις αρχές Ιουνίου, ωστόσο πληροφορηθήκαμε ότι μόνο 3 (!) αιτήσεις έχουν υποβληθεί, καθώς την περίοδο αυτή αρκετοί Λευκαδίτες έχουν βρει εποχική απασχόληση. Για να συμπληρωθεί τμήμα κατάρτισης απαιτούνται τουλάχιστον 20 έως 25 άτομα.
Η παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης είναι διάρκειας 280 ωρών είναι επιδοτούμενη με €5 (μικτό) ανά ώρα κατάρτισης (280ώρες Χ 5€ = 1400 € μικτά). Έτσι οι θέσεις αυτές παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τη λήξη της τουριστικής σεζόν, καθώς αρκετοί θα το δουν ως ευκαιρία για ένα πρόσκαιρο εκπαιδευτικό επίδομα.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής (Γολέμη 5-7 Λευκάδα, τηλέφωνο 2645022384, ebelef@otenet.gr – αρμόδια υπάλληλος Δήμητρα Κρητικού .

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση υπαλλήλου γραφείου για το Πρωτοδικείο Λευκάδας. Έμειναν ελάχιστες ημέρες έως τις 30 Αυγούστου για την υποβολή βιογραφικών σημειωμάτων στο info@clevermedia.gr υπόψη κ. Γιώργου Καπετανάκη. Ο υποψήφιος πρέπεια να γνωρίζει πιστοποιημένη γνώση σε office / windows και τυφλό σύστημα. Ειδικότερα θα αναλάβει να εκτελεί τις ηχογραφήσεις – απομαγνητοφωνήσεις στις δίκες που θα διεξάγονται στο Πρωτοδικείο Λευκάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefklada@gmail.com , www.equalsociety.gr

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο αρχείο που ακολουθεί.

Προηγούμενο άρθροΠεριόδος εγγραφών στον ΑΣ TKD Λευκάδας
Επόμενο άρθροΟι νέοι και ο τόπος μας…