Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Members Club

Members Club

Γίνε και εσύ μέλος!

Η Α.Ε. Δόξα Λευκάδας ξεκινά μια νέα προσπάθεια πιστεύοντας ότι με τη συμμετοχή των πολλών η αντρική ομάδα μπάσκετ θα έχει συνέχεια και θα μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στην κατηγορία που αγωνίζεται σήμερα. Καινοτομώντας για μια ακόμη φορά, καλεί όλους τους Λευκαδίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Σωματείο τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας το MEMBERS CLUB.
    Από σήμερα όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να γίνουν μέλη του Σωματείου της ομάδας μπάσκετ Δόξα Λευκάδας, αποκτώντας την ειδική κάρτα μέλους με ετήσια συνδρομή 70€. Πρόκειται για μια ειδική κάρτα αυστηρώς προσωπική που οι κάτοχοί της θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και μόνιμες εκπτώσεις από 5% – 30% έως 31/10/2011 στα συνεργαζόμενα καταστήματα της Λευκάδας.
    Η κάρτα μέλους φέρει το ειδικό διακριτικό σήμα και συνοδεύεται από αναλυτικό ενημερωτικό φυλλάδιο με τα καταστήματα που συμμετέχουν ενώ μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας της Δόξας.
Είσαι η Δύναμή μας. Γίνε κι εσύ μέλος της Δόξας! Έλα μαζί μας!

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΠορτραίτα της Λευκάδας