Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Νέες θέσεις εργασίας στην Λευκάδα

Νέες θέσεις εργασίας στην Λευκάδα

0
aggelies

aggelies

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Λευκάδα.

EQUAL SOCIETY: Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας ποικίλων ειδικοτήτων

Νέες θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων εξασφάλισε η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Θέσεις που αφορούν μόνιμη και εποχιακή εργασία για την περιοχή της Λευκάδας. Η Equal Society συγκέντρωσε για μια ακόμη εβδομάδα τις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό και πρόσθεσε τουλάχιστον δεκαπέντε καινούργιες θέσεις ευελπιστώντας να καλυφτούν σύντομα από συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από εργασία.

Οι κενές θέσεις της Λευκάδας αφορούν ειδικότητες όπως γυμναστές, γραμματείς, μάγειρες, σερβιτόρους, καμαριέρες, κομμωτές, ρεσεψιονίστ, ψήστες, οικοδόμους κ.α.

Στον πίνακα της Δομής Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων μπορείτε επίσης να βρίσκετε επιδοτούμενα σεμινάρια καθώς και προκηρύξεις προσλήψεων προσωπικού όλων των κλάδων. Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία και προσωπικό μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Equal Society για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Είναι μεγάλο επίτευγμα για την ΜΚΟ που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει βοηθήσει ανέργους να βρίσκουν συγκεντρωμένες όσο το δυνατό περισσότερες ενεργές εργασιακές θέσεις στον πίνακα που διαμορφώνεται κάθε Δευτέρα και αναρτιέται στο γραφείο της Equal Society, σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην ηλεκτρονική σελίδα της ΜΚΟ www.equalsociety.gr και στην ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας zhteitai.gr. Και το πιο ευχάριστο είναι ότι μέσα από αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πιλοτικά έχουν βοηθηθεί άνθρωποι βρίσκοντας δουλειά.

Καλούμε τους επιχειρηματίες του νησιού που αναζητούν εργαζόμενους να απευθύνονται στο γραφείο της Equal Society και να μας βοηθούν στο να συγκεντρώνουμε ακόμα περισσότερες θέσεις εργασίας. Σκοπός μας είναι όλο και περισσότεροι άνεργοι να καταφέρουν να βρουν απασχόληση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην Γουιλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημήτρη Βερροιώτη γωνία, 1ος όροφος, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578 (8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.) Email: info@equalsociety.gr Ιστοσελίδα: www.equalsociety.gr

Κατεβάστε παρκάτω τον σχετικό κατάλογο με τις θέσεις εργασίας και πληροφορίες επικοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΆνθρωποι και ποντίκια
Επόμενο άρθροΈλεγχος για την διάβρωση των παραλιών της Λευκάδας