Αρχική Ειδήσεις Απάντηση Δρακονταειδή στις φήμες για “ιδιωτικοποίηση” των σκουπιδιών

Απάντηση Δρακονταειδή στις φήμες για “ιδιωτικοποίηση” των σκουπιδιών

0

Απαντώντας σε διάφορα σενάρια περί ιδιωτικοποίησης των σκουπιδιών που ακούγονται και στους διαδρόμους του Δημαρχείου και με αφορμή την ερώτηση του Θωμά Καββαδά στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 29-01-2018, ο δήμαρχος Λευκάδας θύμισε ότι με πολιτική απόφαση και το έργο του δεματοποιητή, καθώς και της ΜΟΠΑΚ και της δημοπράτησης που επίκειται σύντομα, επέλεξαν να γίνουν ως δημόσιο έργο, λέγοντας ότι διαδικαστικά θα ήταν εύκολο μόλις ανέλαβαν να πήγαιναν σε ΣΔΙΤ, που ενδεχομένως η κατάσταση σε αυτό το θέμα να ήταν πιο προχωρημένη.

Ωστόσο με απόφαση και του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου που ζητούσε το έργο να μην είναι ΣΔΙΤ, αλλά και με βάση την δική μας αρχή να είναι δημόσιο.

Ωστόσο όταν λες ότι έχω έλλειψη προσωπικού για να λειτουργήσει κάποιος τον δεματοποιητή, μέχρι να γίνει η μονάδα, καθώς δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα τέσσερα άτομα και μάλιστα τα δυο από αυτά με ειδική γνώση, δεν είναι σοβαρό να λέμε ότι ιδιωτικοποιούμε τα σκουπίδια γιατί και οι λέξεις χάνουν το νόημα τους.

Αυτό που ψηφίσαμε είναι να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε μόνοι μας, ωστόσο δεν βγαίνει, δεν έχουμε το προσωπικό. Έτσι ψηφίσαμε μέχρι να ολοκληρωθεί η ΜΟΠΑΚ μέσω δημοπρασίας, να μπορέσουν κάποιοι να αναλάβουν και να συντηρήσουν τον δεματοποιητή.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΧάνεται και το φετινό καλοκαίρι για τα υδροπλάνα
Επόμενο άρθροΚόβει την πίτα του ο ΑΣΛ Φίλανδρος