Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Απόλλων Πάργας – Τηλυκράτης Λευκάδας 2-2

Απόλλων Πάργας – Τηλυκράτης Λευκάδας 2-2

0

66150a68482843a10088f6b53e70bf1a_M

Σε εξ αναβολής αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας που έγινε στην Πάργα Απόλλων και Τηλυκράτης Λευκάδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Ο Τηλυκράτης παρότι προηγήθηκε με τον Μακρυγιάννη στο 15ο λεπτό, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του, αφού ο Απόλλων ισοφάρισε στο 51΄ με τον Βάσιο Α. και στο 71΄ο Ντίσιος έκανε το 2-1. Ο Τηλυκράτης κατάφερε να φύγει από την Πάργα με το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κτενάς στο 88′.

tilikparga2

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Φραγκούλης Π.-Πάσχος

Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Τσοβίλης, Μάρκος (54΄Παπαδόπουλος), Μπιστιόλης, Βάσιος Ε., Goga A., Tόρες, Goga E. (58΄Ντίσιος), Παππάς (70΄Ευθυμίου), Βάσιος Δ., Μηλιώνης, Βάσιος Α.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Πάνος Πολίτης): Σκιάδας, Γεωργάκης, Σάντας (71΄Κούρτης), Λόυζι Π., Ρεκατσίνας (89΄Παπαδόπουλος), Βρεττός, Μακρυγιάννης, Κτενάς, Γαζής, Περιστέρης (58΄ Σταματέλος), Καλογερής.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λάμπρου Φωτόπουλου

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και επί σειρά ετών ταμία του Απόλλωνα Πάργας Λάμπρου Φωτόπουλου που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

 

Πηγή ρεπορτάζ: sportsnow.gr

Πηγή φωτογραφιών: prevezatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΡαδιοφωνική κόντρα ανάμεσα στον κ. Μιχάλη Κατωπόδη και τον κ. Μπάμπη Στούπα.
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε σε ηλικία 88 ετών ο Μπάμπης Δρόσος