Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ραδιοφωνική κόντρα ανάμεσα στον κ. Μιχάλη Κατωπόδη και τον κ. Μπάμπη Στούπα.

Ραδιοφωνική κόντρα ανάμεσα στον κ. Μιχάλη Κατωπόδη και τον κ. Μπάμπη Στούπα.

0

5aaa49e48f4d056c81cbcc55a160af60_M

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 95,1 στις 24/02/15 καλεσμένοι ήταν ο κ. Κατωπόδης Μιχάλης, πρόεδρος του Πανλευκάδιου και ο κ. Μπάμπης  Στούπας, γενικός αρχηγός της ομάδας του Αχέρωντα Καναλακίου.

Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε ο κ. Μιχάλης Κατωπόδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο συμβάν που σημάδεψε τον αγώνα με τον Αχέρωντα Καναλακίου λέγοντας :<< Είμαστε εμείς υπεύθυνοι και αναλαμβάνουμε την ευθύνη και ζητάμε μάλιστα και συγνώμη από τον κ. Ντούρο. >>

Ο πρόεδρος του Πανλευκάδιου τόνισε επίσης ότι η διοίκηση του Πανλευκάδιου προσπάθησε να διαφυλάξει τον αγώνα αλλά η διοίκηση του Καναλακίου δεν τους βοήθησε.  Μίλησε ακόμα και για βίντεο που υπάρχει και είναι αμοντάριστο και  μπορεί να το παραλάβει και η διοίκηση του Αχέρωντα Καναλακίου, σύμφωνα με το οποίο η ρίψη αντικειμένων ξεκίνησε από τον Αχέρωντα Καναλακίου και όχι από τον Πανλευκάδιο.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κ. Κατωπόδη Μιχάλη:

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο  γενικός αρχηγός της ομάδας του Αχέρωντα Καναλακίου, κ. Μπάμπης Στούπας, ο οποίος με τη σειρά του είπε: ” Σήμερα Τρίτη συνεχίζεται το καρναβάλι. Δεν περίμενα να ακούσω αυτά τα πράγματα από τον συμπαθή φίλο μου κ. Κατωπόδη. Περίμενα να μην υποβαθμίσει το γεγονός που έγινε στον αγώνα. Τον υπεύθυνο που προκάλεσε το συμβάν πρέπει να τον καταδείξουν στις αρχές.”

Τα λόγια αυτά προκάλεσαν ένταση ανάμεσα στους δυο προσκεκλημένους με αποτέλεσμα να επέμβει ο κ. Καζαντζίδης ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ακούστε την συνέντευξη του κ. Στούπα:

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα ομαδικού πρωταθλήματος σκακιστικών σωματείων Δυτ. Ελλάδας
Επόμενο άρθροΑπόλλων Πάργας – Τηλυκράτης Λευκάδας 2-2