Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πάλι στην κορυφή του βάθρου οι Λευκαδίτες

Πάλι στην κορυφή του βάθρου οι Λευκαδίτες

0

Από τις 19-22/04/2010 πραγματοποιήθηκε η Β΄ Φάση του Νοτίου Ομίλου του Σχολικού Πρωταθλήματος στίβου στην Ιεράπετρα  του νομού Λασιθίου.

  

ΘΕΜΑ: «Αποτελέσματα Κλασικού Αθλητισμού Νοτίου Ομίλου  Γυμνασίων- Λυκείων »
ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Από τις 19-22/04/2010 πραγματοποιήθηκε η Β΄ Φάση του Νοτίου Ομίλου του Σχολικού Πρωταθλήματος στίβου στην Ιεράπετρα  του νομού Λασιθίου. Σε αυτούς τους αγώνες πήραν μέρος παιδιά Γυμνασίων και Λυκείων από τη μισή Ελλάδα , με σκοπό την πρόκριση τους στην τελική οχτάδα του Πανελληνίου  Σχολικού Πρωταθλήματος  που θα πραγματοποιηθεί στο Σχηματάρι  του νομού Βοιωτίας  από της 03-05 /05/2010.
Από τη Λευκάδα πήραν μέρος τρεις  μαθητές. Με τη σειρά που αγωνίστηκαν ήταν : Η Πολίτη Κορίνα(1ο Γυμνάσιο Λευκάδας) που βγήκε πρώτη στα 150μ. Γυμνασίων , με επίδοση 19.56 sec.
Η Κοψιδά Θεανώ(2ο Γυμνάσιο Λευκάδας) που βγήκε πρώτη στο δίσκο Γυμνασίων , με επίδοση 34.76 μ.
Και ο Μπραντζουκάκης Κωνσταντίνος(Λυκειακές Τάξεις Βασιλικής) που βγήκε δεύτερος στα 200μ. με επίδοση 22.75 sec.
Και τα τρία παιδιά πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση . Προκρίθηκαν στο τελικό του αγωνίσματός τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , με ατομικά ρεκόρ. Τα κορίτσια έχουν την καλύτερη επίδοση Πανελληνίως ενώ ο Κωνσταντίνος έχει τη πρώτη επίδοση στα παιδιά γεννημένα το 94 και συνολικά τη τέταρτη επίδοση  στο σύνολο όλων των παιδιών που συμμετέχουν από τα Λύκεια.
Πολλά συγχαρητήρια στους ανωτέρω μαθητές και τη προπονήτρια τους, Φραγκούλη Χρύσα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.  

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
                                                                                                    
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
 
ΜΕΤΑΞΑ ΑΚΡΙΒΗ

Προηγούμενο άρθροΔιασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ Α΄- ΠΚ Α΄ στη Πάτρα.
Επόμενο άρθροΠαιώνια