Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε

Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/May/doxasout.jpg

Ανακοίνωση από την ομάδα μπάσκετ Δόξα Λευκάδας .


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε……

Την περασμένη Κυριακή 16 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας ζήσαμε όλοι μας στιγμές απίστευτης χαράς και ικανοποίησης σ’ ένα πρωτόγνωρο για το νησί κλίμα αθλητικού ενθουσιασμού. Όλοι μαζί πανηγυρίσαμε την νίκη της ομάδας μας στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που αποτέλεσε παράλληλα και το εισιτήριο ανόδου στην Β’ Εθνική, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στη βορειοδυτική Ελλάδα.
Η νίκη αυτή ήταν το επισφράγισμα μιας δύσκολης αγωνιστικής περιόδου που έκλεισε με απόλυτη επιτυχία χάρη στις προσπάθειες όλων, παικτών, προπονητών, διοίκησης, χορηγών και φιλάθλων. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που έδωσε βροντερό παρόν στους αγώνες της ομάδας μας και κυρίως στον τελευταίο αγώνα.
Ευχαριστούμε επίσης τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Λευκάδας και τους ανθρώπους του που έκαναν και κάνουν πάντα τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το γήπεδο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας για την άψογη συνεργασία και την Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας που έδωσε ένα διαφορετικό πανηγυρικό τόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ευχαριστούμε ακόμη το studio Lefkatas για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τα Μ.Μ.Ε. για τη βοήθειά τους.
Τέλος, ευχαριστούμε τις διευθύνσεις των καταστημάτων «Karma», «Πάει Καιρός» και «boschetto» για την αφιλοκερδή φιλοξενία τους το βράδυ των επινικίων.  

Το όνειρο συνεχίζεται γιατί αποδείξατε ότι όλοι μαζί μπορούμε!!!
To  Δ.Σ.


 

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου του Βουλευτή Λευκάδας
Επόμενο άρθροΦωτογραφίες από τα εγκαίνια του Ορφέα