Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός ΑΟΝ Τηλυκράτης 2014-ΑΕ Πρέβεζας (Α’) : 2-5

ΑΟΝ Τηλυκράτης 2014-ΑΕ Πρέβεζας (Α’) : 2-5

0

Τελικός  Πρωταθλήματος Υποδομών Κ14

Την Κυριακή (14/4),  διεξήχθη,  ο τελικός  του Πρωταθλήματος  Υποδομών Κ14  της  ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας μεταξύ του ΑΟΝ Τηλυκράτης 2014 και ΑΕ  Πρέβεζας  (Α) στο γήπεδο Μοναστηρακίου Αιτ/νιας.

Η ομάδα  της ΑΕ Πρέβεζας (Α’) άνοιξε  το σκόρ στο πρώτο ημίχρονο  κάνοντας το 0-1 αλλά πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου  η ομάδα του Τηλυκρατη ισοφάρισε.  Στο 2ο ημίχρονο  οι παίκτες  της  ομάδας  του Τηλυκράτη  δεν φάνηκε να έχουν  το ίδιο σθένος  που είχαν στο 1ο ημίχρονο.Έτσι  οι πάικτες  της  ομάδας της Πρέβεζας κατάφεραν  να εκμεταλευτούν την αδυναμία  των παικτών του Τηλυκράτη  και να βρουν το τέρμα του Τηλυκράτη  τέσσερις φορές   εκ των οποιών  το ένα  ήταν πέναλτι . Η ομάδα του σκοράρε ακόμη  μία φορά  μετά από πέναλτι . Έτσι  το  τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 2-5.

Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν  αναμνηστικές πλακέτες στους διαιτητές  και αναμνηστικά μετάλια  σε όλους τους παίκτες  που  έφτασαν στον τελικό. Στην ομάδα της  Πρέβεζας δόθηκε  το κύπελλο  ανακηρυσοντάς την σε Πρωταθλήτρια  2018-2019.

Συγχαρητήρια γαι ακόμη  μία  φορά  σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΗλιοβασίλεμα στους Μύλους Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠαναγία των Παρισίων: Διασώθηκε το ακάνθινο στεφάνι του Χριστού