Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Νικήτρια η Βραζιλία στον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ

Νικήτρια η Βραζιλία στον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ

0
1120480-thumb-large

1120480-thumb-large

Σάμπα… για Oscar!

Δυνατά στην αναμέτρηση μπήκε η Βραζιλία η οποία ήθελε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα κάτι όμως που δεν έγινε, αφού η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην Κροατία, όταν η κεφαλιά του Ολιτς σταμάτησε στο δοκάρι (8′) του Ζούλιο Σέζαρ. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η… σφαλιάρα για τους γηπεδούχους όταν ο Μαρσέλο με αυτογκόλ στο 11ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην Κροατία για το 1-0.
 
Ετσι η Βραζιλία έπρεπε να ξυπνήσει γρήγορα με σκοπό το τέρμα που θα την ξανάβαζε στον αγώνα, κάτι που έγινε στο 29ο λεπτό με το σουτ του Νεϊμάρ να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
 
Στην επανάληψη οι Κροάτες προσπάθησαν να πιέσουν, κλείνοντας μάλιστα καλά τους γηπεδούχους στα καρέ τους. Και καθώς έψαχνε τρόπους η Βραζιλία να πετύχει το τέρμα που θα την έφερνε μπροστά στο σκορ, ήρθε ο διαιτητής Νισιμπούρα να υποδείξει ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε πέσιμο του Φρεντ έπειτα από τράβηγμα του Λόβρεν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νεϊμάρ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το δώρο κι έκανε το 2-1 στο 69ο λεπτό.
 
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Οσκαρ με γκολ για όσκαρ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, κάνοντας το 3-1.
 
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Ζούλιο Σέζαρ, Μαρσέλο, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Ντάνι Άλβες, Γκουστάβο, Παουλίνιο (63’ Ερνάνες), Όσκαρ, Χουλκ (68’ Μπερνάρντ), Νεϊμάρ (88’ Ραμίρες), Φρεντ 
 
ΚΡΟΑΤΙΑ (Νίκο Κόβατς): Πλετίκοσα, Βερσάλικο, Λόβρεν, Τσόρλουκα, Σρνα, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κόβατσιτς (61’ Μπρόζοβιτς), Όλιτς, Γέλαβιτς (78’ Ρέμπιτς) 

Πηγή: http://www.enet.gr

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Λευκάδας
Επόμενο άρθροSeven Nation Army: Το hit του φετινού καλοκαιριού!