Αρχική Life Style Seven Nation Army: Το hit του φετινού καλοκαιριού!

Seven Nation Army: Το hit του φετινού καλοκαιριού!

0
Royal Affair

Royal Affair

Το νέο κομμάτι του “Royal Affair” με την Θωμαή ήρθε να μας ξεσηκώσει!

Με τίτλο ‘Seven Nation Army’ και τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής (Deep House/Nu-Disco), υπογράφει το hit του καλοκαιριού! Είναι μια διασκευή του βραβευμένου με Grammy, ‘Seven Nation Army’ από ‘The White Stripes’, που είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Αμερική το 2003.

Ο Royal Affair, είναι ένα μουσικό project του Θοδωρή Ροντογιάννη, που αφορά κυρίως την παραγωγή Deep & House μουσικής.Ασχολείται με την Deep και την House μουσική τον τελευταίο χρόνο, ενώ remixes στο youtube, έχουν ξεπεράσει τα 100.000 views.

Η παραγωγή στο Seven Nation Army, έχει επηρεαστεί από Deep House & Nu-Disco ήχους που σε συνδυασμό με την φωνή της Λευκαδίτισσας Θωμαής Κοντογιώργη, καταφέρνουν να το απογειώσουν.

Η δεκαεπτάχρονη Θωμαής Κοντογιώργη, έχει μεγαλώσει στο νησί της Λευκάδας και είναι μαθήτρια του λυκείου.Είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φωνές που έχει βγάλει το νησί μας, μια γλυκιά και συνάμα άγρια ρόκ φωνή που θα σε καθηλώσει!Αυτή η διασκευή είναι η πρώτη δουλειά της Θωμαής στο τραγούδι και ήδη μας έχει τραβήξει την προσοχή.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι στο youtube, σε ένα lyric video, από τον master του είδους Λεονίδα Γραμματίκα εδώ:

Μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι εντελώς δωρεάν, κάνοντας like στη σελίδα Royal Affair στο Facebook: https://www.facebook.com/royalaffairmusic/app_220150904689418

Προηγούμενο άρθροΝικήτρια η Βραζιλία στον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ
Επόμενο άρθροFesta Del Canale 2014 από τον Ορφέα Λευκάδας