Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Στήριξη…διαρκείας στη Δόξα Λευκάδας

Στήριξη…διαρκείας στη Δόξα Λευκάδας

0
125691xlarge

125691xlarge

Νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Δ. Καραδολάμης από τον ΟΦΗ.

Μπορεί η Δόξα Λευκάδας να υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο νησί του Ιονίου μειώνεται η αγάπη για την ομάδα. Το αντίθετο, οι Λευκαδίτες θέλουν να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο και θα έχουν την ευκαιρία αγοράζοντας τις νέες κάρτες διαρκείας. Η διοίκηση της Δόξας Λευκάδας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

“Η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται… Μια νέα χρονιά, νέα όνειρα, νέοι στόχοι. Κοινός παρονομαστής οι φίλοι της, που όλα τα χρόνια στηρίζουν τις προσπάθειες της. Με την πεποίθηση ότι και σε αυτήν την προσπάθεια, θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες, εξέδωσε τα Εισιτήρια Διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2013-2014. Η τιμή τους είναι 60 ευρώ και διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Η αγάπη και η συμπαράσταση στην ομάδα είναι… διαρκείας”.

basketblog.gr

karadolamis

Της Αγγελικής Μαυράκη

Είναι και επίσημα παίκτης της Λευκάδας ο Δ.Καραδολάμης καθώς υπογράφτηκαν την Παρασκευή (19/7) τα συμβόλαια για την απόκτηση του από την ομάδα του Ζαφειρούδη. Μετά από την πρόταση που είχε δεχτεί ο 26χρονος φόργουοντ έκλεισε οριστικά την πόρτα στον ΟΦΗ και πλέον συνεχίζει την πορεία του με την φανέλα της Λευκάδας στη Β’ Εθνική για ένα χρόνο.
Ο 26χρονος φόργουορντ ετοιμάζεται να μετακομίσει στη ομάδα της Λευκάδας και στη Β’ Εθνική.Ο ίδιος μιλώντας στο prismasport.gr σχολιάζει την αποχώρηση του : << Μακάρι τα πράγματα στο ΟΦΗ να ήταν διαφορετικά και να έμενα στην ομάδα. Πλέον είμαι έτοιμος να πάω σε ένα καινούργιο μέρος και να συνεχίσω εκεί την πορεία μου. Εύχομαι να βελτιωθούν οι συνθήκες στο ΟΦΗ και να επιστρέψω κάποια στιγμή>>.
H προετοιμασία της ομάδας της Λευκάδας αναμένεται να ξεκινήσει 22 Αυγούστου.

prismasport.gr

Προηγούμενο άρθρο4 αθλητές του Ευκλέα στο Πανευρωπαϊκό TAEKWON DO
Επόμενο άρθροΧωρίς Δημόσια ΚΤΕΟ Λευκάδα-Πρέβεζα-Άρτα