Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Συμμετοχή του Ευκλέα στο Summer Camp 2013

Συμμετοχή του Ευκλέα στο Summer Camp 2013

0
DSC 0211

DSC 0211

Ενημέρωση από τον Ευκλέα Λευκάδας.

Α.Γ.Α ΤΑΕKWON DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΓΑ TAEKWON-DO Ευκλέας Λευκάδας συμμετείχε στο αθλητικό summer camp 2013 το οποιο διοργάνωσε ο Δήμος Λευκάδας με υπεύθυνους τους Ροντογιάννη Δημήτριο, Γεωργάκη Μαρία,Βαλουφτσης Ιωάννης, Αυλωνίτη Κατερίνα, Καρφάκη Ασπασία, Καραμποίκης Γεράσιμος,Παρασκευά Ιωάννα.

Ο εκπαιδευτής του συλλόγου Καββαδίας Ευστάθιος με τη βοηθεια και των αθλητών του συλλόγου παρουσίασε επιτυχώς το TAEKWON –DO σε παιδιά ηλικίας4 εως 14 ετών, δίνωντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν την πιο ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη, αλλά και ένα όμορφο άθλημα, σε συνδυασμό με την πειθαρχία και το σεβασμό.

Η ΑΓΑ TAEKWON –DO Ευκλέας Λευκάδος ευχαριστεί και συγχαίρει το Δήμο Λευκάδας και την κα Αντιδήμαρχο Σκιαδά Ζωή για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, αλλά και τους γυμναστές που καλλιεργούν το πνεύμα του αθλητισμού και που μας έδωσαν την ευκαιρία να δείξουμε στα παιδιά αυτό που πραγματικά αγαπάμε.

Εν συνεχεία τα μέλη του Ευκλέα ανάμεσά τους και οι αθλητές που συμμετείχαν στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα TAEKWON DO στην Ισπανία του Ιούλο του 2013 επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Λευκάδας κο Αραβανή Κωνσταντίνο καθώς και τον Αντιδήμαρχο Λευκάδας κο Ρόκκο Στυλιανό και τους ενημέρωσαν για το TAEKWON DO την πορεία του συλλόγου αλλά και την απόδοσή τους στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα.
Επίσης ετους ενημέρωσαν για την επόμενη δραστηρίοτητα του συλλόγου που είναι το 3ο SUMMER CAMP που θα γίνει στη Λευκάδα την 29/08-01/09/2013 και μια μεγάλη επίδειξη TAEKWON DO η οποία θα γίνει στην πόλη της Λευκάδας την 01/09/2013 και ώρα 20:00.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους αθλητές μου αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου και τους για τη στήριξή τους στο σύλλογο.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Εκπαιδευτης Καββαδιας Ευσταθιος.
πληρ: (6937369299 καλλιγονι ,καραβελα εναντι βενζιναδικου jet oil).

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΤα ζώδια από την Ζαΐρα