Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου

Γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου

woman-foot

Δελτίο τύπου από τον Λευκάτα

 

Με πολλή χαρά, αλλά και μετά από αντίστοιχη περίσκεψη, λόγω του δύσκολου των καιρών, ο ΛΕΥΚΑΤΑΣ ανακοινώνει, την ίδρυση τμημάτων

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Δίνουμε έτσι μια ευκαιρία στα κορίτσια του τόπου μας, να γνωρίσουν ένα άθλημα, που για κάποιες ήταν ταμπού, και που όμως γνωρίζει παγκόσμια άνθηση, σπάζοντας όλες τις δοξασίες που η αμάθεια και η έλλειψη σύγχρονης ενημέρωσης είχε δημιουργήσει.

Σήμερα λοιπόν που η ενημέρωση μπαίνει σε κάθε σπίτι, που οι μύθοι γύρω απ’ το γυναικείο ποδόσφαιρο ανατρέπονται ολοκληρωτικά και οδηγούν την γυναίκα ν’ ασχοληθεί με τον βασιλιά των σπορ, ο ΛΕΥΚΑΤΑΣ δηλώνει παρών.

Καλούμε τα κορίτσια της Λευκάδας, μαζί με τους γονείς τους να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή και να προ-εγγραφούν στον Λευκάτα 2000, ώστε να γίνει ο όσο το δυνατόν καλύτερος συντονισμός, της λειτουργίας των ομάδων.

Μπορούν να ενταχθούν στη προσπάθεια αυτή, κορίτσια από την Α΄ Δημοτικού ως και την Γ΄ Γυμνασίου.

Επικεφαλής προπονητής στο νέο αυτό δρόμο που ανοίγει ο ΛΕΥΚΑΤΑΣ, στον Λευκαδίτικο αθλητισμό, θα είναι ο Γιάννης Βακουφτσής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα ποδόσφαιρο.

Μια ακόμα φορά λοιπόν ο Λευκάτας πρωτοπορεί, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη ομάδα κι εξακολουθεί να είναι κι η κορυφαία, στα ζητήματα υποδομής που ποδοσφαίρου, αφού πρώτος ξεκίνησε την συστηματική κι εξειδικευμένη προπόνηση στην παιδική κι εφηβική ηλικία, με τεράστιες για τα δεδομένα του τόπου μας επιτυχίες.

Καλούμε λοιπόν τις μικρές και τις μεγαλύτερες δεσποινίδες του τόπου μας να συμβάλλουν στην νέα πρωτοπορία του Λευκάτα.

Πληροφορίες και προεγγραφές στα τηλ: 6977398504 και 2645025314, ενώ την επιθυμία σας , μπορείτε να την εκφράσετε και στο lefkatas2000@gmail.com .

Περισσότερα θα μπορείτε σε λίγες μέρες να βρείτε και στο site της ομάδας, www.lefkatasfc.wordpress.com και να συμπληρωσετε εκει την ειδική φόρμα, ενώ μπορείτε να γίνετε φίλοι του Λευκάτα στο facebook. Αναζητείστε τον τίτλο lefkatas FC και θα χαρούμε να σας κάνουμε φίλους.

Λευκάδα 7-11-2011

Το ΔΣ