Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ανεπιθύμητος ο Μάντζιος από το Νυδρί

Ανεπιθύμητος ο Μάντζιος από το Νυδρί

0
odysseas

odysseas

Ανακοίνωση του Οδυσσέα Νυδριού.

Στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα της Φιλοθέης Άρτας, γίναμε όλοι μας μάρτυρες μιας διαιτητικής φαρσοκωμωδίας που προσβάλλουν βάναυσα το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό εν γένει.

Σε δύσκολους καιρούς, διαιτησίες τύπου Μάντζιου (Σ.Δ. Ηπείρου) που είχαμε στο γήπεδο του Νυδριού, δυστυχώς, διώχνουν τον κόσμο απ’ τα γήπεδα. Ο κ. Μάντζιος πρωτίστως, συνεπικουρούμενος απ’ τους βοηθούς του, καταρρακώνοντας κάθε έννοια δικαίου, στραπατσάροντας με το χειρότερο τρόπο τους κανονισμούς έδιωξε τον κόσμο απ’ το γήπεδο προκαλώντας πολυεπίπεδη ζημιά στην ομάδα μας.

Παρ’ ότι και σε άλλα παιχνίδια νιώσαμε αδικημένοι από την διαιτησία, είναι η πρώτη ανακοίνωση που εκδίδουμε με την ελπίδα να είναι και η τελευταία. Κι αυτό γιατί είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ίδια την αλήθεια, σεβόμενοι την ιστορία του σωματείου μας.

Ο κ. Μάντζιος είναι για μας, από δω και στο εξής, ανεπιθύμιτος να διαιτητεύσει παιχνίδι της ομάδας μας ελπίζοντας πως οι αρμόδιοι θα το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους. Σε αντίθετη περίπτωση, αυτοί που θα τον επιλέξουν ας αναλάβουν και το βάρος της ευθύνης τους.

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ αγαπάει το ποδόσφαιρο, ανέχεται και τις αδικίες που προκύπτουν από τα ανθρώπινα λάθη. Μέχρι εκεί όμως. Τελεία.

Προηγούμενο άρθροΛευκάδα – ποιοτικός προορισμός
Επόμενο άρθροΒόλτα του ΣΥ.ΜΟ.Λ. στο Αιτωλικό