Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Κανονικά στην κλήρωση της Γ΄Εθνικής ο Τηλυκράτης!

Κανονικά στην κλήρωση της Γ΄Εθνικής ο Τηλυκράτης!

0
TILIKRATIS

TILIKRATIS

Ο Γιώργος Δευτεραίος καταγράφει το χρονικό της ανατροπής στο lefkadasports.gr

Οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού παράγοντες που “τρέχουν” για να βάλουν τον Τηλυκράτη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον θεσμό του Κυπέλλου, πριν από λίγη ώρα (μεσημέρι Παρασκευής, ώρα 13.45′) έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα. Η καταβολή του χρηματικού ποσού για το “σβήσιμο” του χρέους προς την ΕΠΟ έγινε (εντός της παράτασης που είχε εξασφαλιστεί), κάτι που σημαίνει ότι το πρωί της Δευτέρας ο Τηλυκράτης θα είναι τόσο στην κληρωτίδα του πρωταθλήματος όσο και σε αυτή του Κυπέλλου. Μπορεί τα νέα δεδομένα να αλλάζουν εκ νέου τα σχέδια της ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων και να αποτρέπουν ένα μεγάλο πρόβλημα για την επιτροπή πρωταθλήματος, από την άλλη, όμως, δεν είναι αρκετά για να αποτρέψουν τα ερωτηματικά που υπάρχουν για την κάθοδο της λευκαδίτικης ομάδας στο γήπεδο.

Διαβάστε τι δήλωσε στο lefkadasports.gr ο Θωμάς Μωραϊτης, ο οποίος απηύθυνε για πολλοστή φορά έκκληση βοήθειας.

Η ανατροπή λοιπόν ξεκίνησε. Έστω και στο 91′. Θα ολοκληρωθεί -τις επόμενες ημέρες- ή απλά θα μείνουμε στο βήμα που έγινε νωρίς το μεσημέρι;;;

Σύμφωνα με το lefkadasportnews.gr o Τηλυκράτης στην κλήρωση θα μπει στον 2ο όμλο, όπου μετέχουν οι ομάδες από τις εξής ποδοσφαιρικές ενώσεις:

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Καστοριά, Κάστορας
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κοζάνη
ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Κεραυνός Θεσπρωτικού, Εθνικός Φιλιππιάδας, ΠΑΣ Πρέβεζα
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Όλυμπος Κέρκυρας
ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Θεσπρωτός
ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ: Δόξα Κρανούλας
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πυρσός Γρεβενών
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (έξι ομάδες, θα μοιραστούν σε 1ο και 2ο όμιλο): Ηρακλής Αµπελοκήπων, Καµπανιακός, Αγροτικός Αστέρας, Οδυσσέας Κορδελιού, Μακεδονικός Νεάπολης, Δόξα Πενταλόφου
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (έξι ομάδες, θα μοιραστούν σε 2ο και 3ο όμιλο): Λάρισα, Μαχητής Τερψιθέας, Πυργετός, Δωτιέας Αγιάς, Αµπελωνιακός, Οικονόµος Τσαριτσάνης.

Προηγούμενο άρθροΠολύ ικανοποιητική η κάλυψη των θέσεων εισακτέων στο ΤΕΙ ΙΝ
Επόμενο άρθροΟ Κ. Αργυρός και τα extreme sports