Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Vasiliki Watersports Festival 2013

Vasiliki Watersports Festival 2013

0
vwf-2013

vwf-2013

25 – 30 Ιουνίου ψυχαγωγικό υπερθέαμα μέσα και έξω από το νερό.

Η έκτη παρουσίαση του Φεστιβάλ Θαλασσίων Σπορ & Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ρεγκάτα στη Βασιλική είναι προγραμματισμένη για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και για ακόμη μία φορά ένα φανταστικό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί από τους οργανωτές.

Ευρέως υποστηριζόμενο τοπικά από τις ενθουσιώδεις τοπικές αρχές, οι βασικοί χορηγοί των εκδηλώσεων της φετινής χρονιάς είναι 2 διεθνή ιστιοπλοϊκά και Windsurfingκέντρα που όλοι γιορτάζουν τις 25 επετείους τους για τη λειτουργία τους στη Βασιλική και έχουν φέρει πάνω από 50,000 φανατικούς των θαλασσίων σπορ στο όμορφο νησί του Ιονίου τη Λευκάδα κατά τη περίοδο αυτή.

Μερικοί από τους καλύτερους ιστιοπλόους στη χώρα και από το εξωτερικό θα εμπλακούν στους διαγωνισμούς ιστιοπλοΐας και windsurfing και με το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων να πραγματοποιείται κοντά στην παραλία οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν την έξαρση και το έναυσμα από μία άνετη θέση στην παραλία!

Σε όλους όσους αρέσει το στυλ της παραλίας θα χαρούν πολύ να μάθουν ότι θα πραγματοποιηθούν φανταστικά πάρτι τα βράδια, ξεκινώντας από την Τρίτη 25 Ιουνίου με μεγάλο χορηγό τη WindwindHolidays που θα φιλοξενήσει ένα BBQστην παραλία, κατόπιν την Τελετή Έναρξης τηνΠέμπτη 27 Ιουνίου και μία βραδιά ζωντανής μουσικής jazzfunk στο λιμάνι.

Κατόπιν την Παρασκευή 28 Ιουνίου ελάτε να απολαύσετε μία Ελληνική βραδιά με ρεμπέτικη & τοπική παραδοσιακή μουσική και το Σάββατο 29, τον καταπληκτικό DoctorVodkatini, ένα πολύ ωραίο συγκρότημα jazzfunk πολύ γνωστό από την Αθήνα, το οποίο θα παίξει ζωντανά μετά την απονομή των μεταλλίων στην τελετή απονομής.

Κάτι για όλους … και όλοι καλεσμένοι!

Για περισσότερες πληροφορίες περιλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο παρακαλώ δείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ
www.vassiliki-watersports-festival.com
Σαιμον Μοργκαν 6979 110 665

Προηγούμενο άρθροΝέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροOnline ψηφοφορία για την μη “συγχώνευση” Βιβλιοθηκών