Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Α.Τ. Καρυάς Λευκάδας

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Α.Τ. Καρυάς Λευκάδας

0

karya

Με την παρούσα διαμαρτυρία οι επίσημοι φορείς και οι κάτοικοι της Καρυάς, των Πηγαδισάνων, της Εγκλουβής αλλά και των γύρω κοινοτήτων εκφράζουμε την εναντίωσή μας στο κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Καρυάς, γεγονός που θα σημάνει την υποβάθμιση των χωριών της Ορεινής Λευκάδας και θα συντελέσει στην ερημοποίηση της ευρύτερης περιοχής ενώ θα δημιουργήσει έντονο αίσθημα ανασφάλειας στους κατοίκους της.

Η περιοχή ευθύνης του Α.Τ. Καρυάς, πέραν του δύσβατου σε πολλά σημεία ορεινού όγκου του νησιού, συμπεριλαμβάνει την περιοχή ¨Μέγα Όρος¨, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου της 4ης Μ.Σ.Ε.Π καθώς και η ζωτικής σημασίας για τον τομέα των τηλεπικοινωνιών κεραία του Ο.Τ.Ε στο όρος ¨Ελάτη¨.

Σας κάνουμε γνωστό ότι η μέχρι τώρα καταγραφή χαμηλής παραβατικότητας στην Ορεινή Λευκάδα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος έστω και αν αυτό υπολειτουργεί με ευθύνη του αρμόδιου Υπουργείου.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά την εναντίωσή μας στο κλείσιμο του Α.Τ. Καρυάς  και  ζητάμε τη συνέχιση της λειτουργίας του καθώς και την πλήρη επάνδρωσή του.

Καλούμε τους τοπικούς φορείς, τον Δήμο Λευκάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, τον Βουλευτή Λευκάδας, τα Πολιτικά Κόμματα, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ στο Αστυνομικό Τμήμα Καρυάς  και  να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω η Ορεινή Λευκάδα.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΦΟΡΕΙΣ:

1)    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΑΣ

2)    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ

3)    ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΑΔΙΣΑΝΩΝ

4)  ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ»

5)    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ

6)    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΓΑΔΙΣΑΝΩΝ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

7)    ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΑΣ

8)    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΥΑΣ

9)  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ.Τ. ΚΑΡΥΑΣ

Προηγούμενο άρθροΕξόρμηση του ΕΟΣ Πρέβεζας στα Ζαγοροχώρια (Κορυφή Κούστα 1.729μ)
Επόμενο άρθροΙδέες για ένα όμορφο σαλόνι