Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Διοικητής Νοσοκομείου Λευκάδας: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων παραποιεί την πραγματικότητα

Διοικητής Νοσοκομείου Λευκάδας: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων παραποιεί την πραγματικότητα

0

Για μια ακόμη φορά το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Λευκάδας συνειδητά παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα σχετικά με το τι συμβαίνει στο Νοσοκομείο.

Στην προσπάθειά του να κάνει τυφλή αντιπολίτευση ακολουθεί μισαλλόδοξη και αλλοπρόσαλλη τακτική που στην ουσία υπονομεύει και υποσκάπτει  το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των πολιτών αλλά και των ίδιων των εργαζομένων του Νοσοκομείου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της τακτικής είναι η τελευταία του ανακοίνωση που είναι γεμάτη από σειρά ψευδών ισχυρισμών.

ΨΕΜΜΑ 1ο : Μιλούν για δήθεν απόλυση εργαζομένων στην καθαριότητα του Νοσοκομείου μας.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απόλυση εργαζομένου στο Γ.Ν. Λευκάδας. Αντίθετα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα από οχτώ (8) που ήταν γίνονται δέκα (10).

Αυτό σημαίνει επί πλέον δύο (2) προσλήψεις και όχι απολύσεις όπως ισχυρίζονται.

ΨΕΜΜΑ 2ο : Ισχυρίζονται ότι η Διοίκηση αποφασίζει για τους όρους του Διαγωνισμού Πρόσληψης των εργαζομένων στην Καθαριότητα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ο Διαγωνισμός προσλήψεων και η όλη διαδικασία γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το ΑΣΕΠ με κάθε Νομιμότητα και Διαφάνεια.

Το ΑΣΕΠ και ΜΟΝΟ αυτό καθορίζει όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, καθώς και το σύνολο των όρων της προκήρυξης.

ΨΕΜΜΑ 3o   :   Ισχυρίζονται ότι υπάρχει έλλειψη ιματισμού-κλινοσκεπασμάτων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια έλλειψη σε ΚΑΜΙΑ από τις κλινικές του Νοσοκομείου μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όπως χωρίς κανένα έλεγχο και εξακρίβωση βιάστηκε να υιοθετήσει και να αναπαράγει δήθεν καταγγελία το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων.

ΨΕΜΜΑ 4ο  : Ισχυρίζονται ότι ο Προϋπολογισμός του Νοσοκομείου είναι φέτος μειωμένος.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι  με τις επί πλέον 100.000,00 €  πιστώσεις που δόθηκαν το 2017,  φέτος έχουμε τον υψηλότερο προϋπολογισμό από το 2010 και μετά.

ΨΕΜΜΑ 5ο : Ισχυρίζονται ότι υπάρχουν  απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ  εργαζόμενος του Νοσοκομείου (μόνιμος ή συμβασιούχος)  είναι απλήρωτος. Η δε υπερωριακή απασχόληση του προσωπικού με συμβάσεις πληρώνεται  κανονικά.

ΨΕΜΜΑ 6ο : Ισχυρίζονται ότι η Διοίκηση προσπαθεί να διασπάσει τους εργαζομένους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων   έχει συμπεριφορά απαράδεκτη προς την πλειοψηφία των εργαζομένων που δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους,( π.χ συμμετοχή στην αξιολόγηση)  ασκώντας τρομοκρατία, εκφοβισμό  και υβρίζοντάς τους.

Καλούμε το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων να λειτουργεί υπεύθυνα και με γνώμονα τα συμφέροντα του συνόλου των πολιτών καθώς και των εργαζομένων του Νοσοκομείου και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για την αναβάθμιση του Δημόσιου  Συστήματος Υγείας και όχι να λειτουργεί με γνώμονα τα μικροκομματικά τους συμφέροντα και να κάνει το άσπρο-μαύρο.

                                   

       

Ο  Διοικητής του Νοσοκομείου

ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

Προηγούμενο άρθροΚάτω τα ξερά σας από την δημόσια περιουσία
Επόμενο άρθροΠανλευκάδιος, Νίκη και Φίλανδρος δίνουν το παρών στη γιορτή του Santa Run