Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Δήλωση συμπαράστασης του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας στους φωτογράφους του τόπου μας

Δήλωση συμπαράστασης του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας στους φωτογράφους του τόπου μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λευκάδας δηλώνει την συμπαράστασή του στον κλάδο των επαγγελματιών φωτογράφων της πόλης μας αλλά και της χώρας γενικότερα, σε σχέση με την διαφαινόμενη επιλογή της κυβέρνησης να τους αφαιρέσει από την επαγγελματική τους δραστηριότητα την φωτογραφία ταυτότητας.

Η έκδοση της φωτογραφίας ταυτότητας είναι ένα αντικείμενο που χρόνια τώρα ο κλάδος των επαγγελματιών φωτογράφων διαχειρίζεται και εξυπηρετεί με γνώση, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Η επιλογή της κυβέρνησης να τους αφαιρεθεί και να ανατεθεί αποκλειστικά σε εταιρεία που θα εφοδιάσει και θα εγκαταστήσει για αυτό το σκοπό ανάλογα μηχανήματα εντός των αστυνομικών τμημάτων, είναι μια πέρα για πέρα μια εξοντωτική απόφαση για τον κλάδο τους.

Έρχεται να προστεθεί σε μια συνολική πολιτική με την οποία και με κάθε τρόπο η σημερινή κυβέρνηση και σε συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων προσπαθούν να επιβάλλουν την μονοπώληση της αγοράς σε κάθε κλάδο της.

Μονοπώληση σε όφελος των λίγων μονοπωλιακών ομίλων και ενάντια στα συμφέροντα των χιλιάδων μικρών εμπόρων, επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων.

                                                                                             

ΛΕΥΚΑΔΑ   05 – 03 – 2018

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ    ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ Ι. ΜΑΡΙΑ