Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Επίθεση δέχεται το κανάλι της Λευκάδας

Επίθεση δέχεται το κανάλι της Λευκάδας

0

Ανακοίνωση εξέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι της Λευκάδας “Lefkatas TV” σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από το κανάλι της Άρτας.

 


Ενημερώνουμε τους φίλους τηλεθεατές του Lefkatas TV ότι από τις 12/03/2010 άρχισαν οι παρεμβολές στο κανάλι μας  που εκπέμπουμε στο κανάλι 24 UHF από τα Ακαρνανικά όρη που είναι ο κεντρικός αναμεταδότης μας δεχόμαστε αδικαιολόγητα και χωρίς κανένα λόγο παρεμβολές από το κανάλι της Άρτας ART TV.

Λυπούμαστε πάρα πολύ που δεν μας βλέπετε αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας. Σας  υποσχόμεθα ότι ο Lefkatas δεν θα κλείσει όσο και αν το προσπαθούν ορισμένοι τραμπούκικα να φιμώσουν τη φωνή της Λευκάδας.

Με εκτίμηση

Η  Διεύθυνση του Σταθμού

Βαγγέλης και Βάσω Κτενά. 

 


 

 

My Lefkada : Δηλώνουμε δημόσια παρών στον αγώνα του τοπικού καναλιού και καλούμε όλους τους υπέθυνους των ΜΜΕ της Λευκάδας να δηλώσουν και αυτοί παρών και να βοηθήσουν το κανάλι με όποιον τρόπο μπορούν ως ένδειξη συναδελφικής συμπαράστασης στον αγώνα.

Καλούμε όλους τους εκπρόσωπους των αρχών του τόπου να πάρουν θέση στο πρόβλημα του “LEFKATAS TV” και να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν την κατάσταση. Πιστεύουμε ότι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, μιας και προεκλογικά ή όποτε άλλωτε χρειάστηκαν το κανάλι αυτό ήταν πάντα εκεί.

Καλούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα σωματεία του νησιού μας να δηλώσουν δημόσια την συμπαραστασή τους στο κανάλι της Λευκάδας που πάντα κάλυπτε και πρόβαλε όλες τις εκδηλώσεις τους. 

Καλούμε επίσης όλους του Λευκαδίτες που κατοικούν στην Λευκάδα αλλά και όπου αλλού να συνεχίσουν να δείχνουν την αγάπη και την συμπαράσταση τους στον τηλεοπτικό σταθμό του νησιού μας με όποιον τρόπο μπορούν καθώς η αγάπη του κόσμου για τους υπεύθυνους του σταθμού είναι η πηγή της δύναμης στον αγώνα για την διατήρηση του σταθμού.

 

Το “Lefkatas TV” δεν θα κλείσει.

Προηγούμενο άρθροΛευκάδα και Μεγανήσι στην τουριστική έκθεση ITB 2010
Επόμενο άρθροΤροχαίο στο Νυδρί