Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φτιάχνει το δικό του Σκορπιό στο Μεγανήσι

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φτιάχνει το δικό του Σκορπιό στο Μεγανήσι

0

H ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την χώρα μας είναι γνωστή.

Γι’ αυτό και κάθε καλοκαίρι κάνει διακοπές με κάποια απο τις τεράστιες θαλαμηγούς του στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Δίχνει προτίμηση στο Ιόνιο και μάλιστα το απέδειξε και έμπρακτα οταν πρίν μερικά χρόνια επένδυσε στην Κέρκυρα, αγοράζοντας μεγάλες εκτάσεις  γής τις οποίες και αξιοποιεί επιχειρηματικά.Φαίνεται όμως πως ήρθε η στιγμή να δημιουργήσει και τον δικό του επίγειο παράδεισο στη χώρα μας αυτή τη φορά στο ΜΕΓΑΝΗΣΙ πολύ κοντά στο Σκορπιό.Είναι γνωστό οι μέχρι πρότινος διαπραγνατευόταν την απόκτηση του ιδιωτικού νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση.Κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατον.Ετσι ο ρώσος κροίσος αγοράζει σύντομα στο Μεγανήσι, που βρίσκεται μια ανάσα απο το Σκορπιό δυο επαύλεις αξίας 54 εκατομμυρίων (27 εκατ. έκαστη)ευρώ.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ

Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ είχε αγοράσει το 2005 , 3000 στρέμματα γης στο Μεγανήσι. Ο λόρδος ο οποίος διέγραψε μια λαμπρή καριέρα ως τραπεζίτης στο Λονδίνο , απέκτησε ουσιαστικά ολη την χερσόνησο νοτιοδυτικά του νησιού , έναντι ποσού των 6.000.000 ευρώ.

Ο λόρδος έχει μεγαλοεπήβολα σχέδια για τη συγκεκριμένη γη, όπως βέβαια και ο άξιος διάδοχος του , ο γιός του Ναθάνιελ Ρότσιλντ. Και επειδή μερικά πράγματα δεν μπορούν να μένουν για πάντα κρυφά ειδικά στον κόσμο των rich and famous, πρόσφατα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πληροφορήθηκε για τους σκοπούς του Ρότσιλντ οι οποίοι είναι φίλοι του. Η οικογένια και ο ρώσος μεγιστάνας γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα κάνουν και πολύ καλή παρέα.Δεν είναι τυχαίο που τα καλοκαίρια συνηθίζουν να καταλήγουν για διακοπές στο Ιόνιο.

Ο μεν Ρόμαν Αμπράμοβιτς συνήθως αγκυροβολεί κάποια απο τις τεράστιες θαλαμηγούς στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα Λευκάδα και Φισκάρδο της Κεφαλονιάς , όπως και στα ανοιχτά του Μεγανησίου. Ο δε Τζέικομπ Ρότσιλντ διαθέτει ένα υπέροχο κτήμα 320 στρεμάτων στην Κέρκυρα , το οποίο ονομάζεται kensington by sea , όπου υπάρχει μια βίλα μοναδικής αρχιτεκτονικής.

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου Στάθης Ζαβιτσάνοςδήλωσε στην R για τη συγκεκριμένη επένδυση:<< Είναι πολύ θετικό να επενδύσουν στον τόπο μας άνθρωποι που χαίρουν διεθνούς αναγνωρισης , όπως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.Η έκταση που ανήκει στον Ρότσιλντ είναι μοναδικής φυσικής ομορφιάς και είναι σύγουρο οτι ο κύριος Αμπράμοβιτς θα σεβαστεί αυτή την ομορφιά. Είμαστε θετικοί γιατί μια τέτοια επένδυση θα αποτελέσει αφορμή για την καλή προβολή του νησιού μας διεθνώς.Αλλωστε ο Αμπράμοβιτς μας επισκέπτεται με το σκάφος του σχεδόν κάθε καλοκαίρι>>.

Κάποιοι από τους ντόπιους πάντως ανησυχούν μήπως το νησί τους βρεθεί στο στόχαστρο κερδοσκόπων.

<<Ηδη έχει ψηφιστεί απο το δημοτικό συμβούλιο του νησιού η επέκταση πολεοδόμησης δύο οικισμών. Κάτι στο οποίο αντιτίθενται πολοί κάτικοι, φοβο΄υμενοι για την καταστροφή παραδοσιακών οικισμών και οικοπεδοποίηση του φυσικού κάλους της περιοχής>> δηλώνει στη <<R>>η αρχιτέκτων Εφη Σκλαβενίτη, η οποία κατάγεται απο το νησί και , όπως είναι φυσικό , αγαπά τον τόπο της.

ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ rich and famous

Στα 3.000 στρέμματα γης του Ροτσιλντ πρόκειται σύντομα να δημιουργήθούν δεκατέσσερις επαύλεις, οι οποίες αναμένεται να πουληθούν σε μερικούς απο τους πλουσιότερους και ποιό διάσημους ανθρώπους του κόσμου. Γιατί εκτός απο τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς που συζητά να αγοράσει δυο απο αυτές τις επεύλεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αγορά έχει δίξει και η Νικόλ Κίντμαν. Η διάσημη στάρ του χόλιγουντ απο καιρό τώρα έψαχνε να βρεί μια εξοχική κατοικία και , σύμφωνα μεπληροφορίες είναι η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για την αγορά μιάς απο τις 14 επαύλεις που πρόκειται να χτιστούν στην περιοχή.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς όμως λέγεται πως είναι αρκετά απαιτητικός και έχει ζητήσει να αγοράσει δυο βίλες που να είναι χτησμένες στα οικόπεδα φιλέτα της συνολικής ‘εκτασης του Ρότσιλντ.Αξίζει να σημειωθεί οτι όλο το project στήνεται με τη μέθοδο προπληρωμής, δηλαδή όσοι δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση μιας έπαυλης πρέπει να προκαταβάλουν το ποσό για την δημιουργία της.

Οσο για την οικογένια Ρότσιλντ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να κρατήσει πέντε απο τις 14 επαύλεις. Ηδη , πάντως έχουν ξεκινήσει (απο τον περασμένο Σεπτέμβριο) τα έργα για τη δημιουργία δρόμου μήκους 12 χιλιομέτρων στην έκταση που ανήκει στην οικογένια Ρότσιλντ, όπως και οι εργασίες για το χτίσιμο των επαύλεων.

ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Εκείνοι που γνωρίζουν την καλή ποιότητα κατασκεύης των παραπάνω ακινήτων αλλά και τα εξτρά που θα διαθέτει καθένα απο αυτά μπορούν να δικαιολογήσουν απόλυτα το ποσό τους που σύμφωνα με πληροφορίες θα κυμαίνεται στα 27 εκατομμύρια έκαστο.Κάθε μία από τις επαύλεις θα είναι συνολικού εμβαδού 1.000τ.μ. και θα είναι χτησμένη σε ένα τεράστιο κήπο (περίπου 200 στρέμματα) που θα είναι καταπράσινος, μιας και ο λόρδος Τζέικομπ Ρότσιλντ , ο οποίος με κάθε ευκαιρία εκδηλώνει την οικολογική του συνείδηδη, δεν θέλει να πείραξει ούτε στο ελάχιστο την πλούσια βλάστηση.Κάθε έπαυλη θα διαθέτει ιδιωτικό ελικοδρόμιο , πισίνες αλλά και πολλά εξτρά, ενω η χλιδή και η πολυτέλεια θα περισσεύουν σε κάθε χώρο της.Οσο για την ασφάλεια , αυτή επειδή είναι υψίστης σημασίας για τους κατοίκους της που θα είναι όλοι VIPs, θα παρέχεται απο επίλεκτη ομάδα ανδρών, οι οποίοι θα φροντίζουν ώστε να μην ενοχλούνται οι rich and famous απο το παραμικρό.

πηγή :REAL NEWS

 

Πηγή : meganisinews.gr

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Ιονίων Νήσων: Ποιοι θέλουν να γίνουν μικροί “πρωθυπουργοί”
Επόμενο άρθροΜήπως το μετάνιωσαν οι άραβες για τον Αστακό ?