Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ποιοι θέλουν να γίνουν μικροί “πρωθυπουργοί”

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ποιοι θέλουν να γίνουν μικροί “πρωθυπουργοί”

0

Στην ποδιά του “Καλλικράτη” σφάζονται παληκάρια.

Έτσι, για να παραφράσουμε το παλιό γνωστό δημοτικό τραγούδι. Ακούγονται, παίζονται, “καίγονται” ονόματα (ίδιον χαρακτηριστικό της πολιτικής), ενώ τα δυο μεγάλα κόμματα έχουν δηλώσει κατά καιρούς -και στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ- ότι δεν θα δώσουν χρίσμα σε κανέναν, αφήνοντας στις τοπικές κοινωνίες αυτό τον κύριο ρόλο. Μάλλον, για να μην επωμιστούν τα δυο μεγάλα κόμματα το  αποτέλεσμα που, ενδεχομένως, δεν θα μπορούσε να ανταποκρίνεται στο επιθυμητό. Εξαίρεση θα αποτελέσουν, λέγεται, δυο έως τρεις κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες.

Σε ό,τι αφορά την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, σύμφωνα με τη Real News (18-04-2010), οι υποψηφιότητες είναι πολλές, αλλά η αναζήτηση ενός πιο “τρανταχτού” ονόματος συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής, κατά τη Real News πάντα, ενδιαφέρον, λέγεται, ότι έχουν εκδηλώσει το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καλούδης από την Κέρκυρα, ο πρώην δήμαρχος Λευκάδας Παναγιώτης Σκληρός και ο πρώην δήμαρχος Αργοστολίου Μάκης Φόρτες.

Από τη ΝΔ, εάν και εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να είναι υποψήφιος ο βουλευτής Νίκος Δένδιας. Το νέο όνομα που “φλερτάρει”, όμως, η Ρηγίλλης είναι η ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα.

Πηγή : http://meganisinews.gr/

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το προγράμμα Comenius
Επόμενο άρθροΟ Ρόμαν Αμπράμοβιτς φτιάχνει το δικό του Σκορπιό στο Μεγανήσι