Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Φωτιά στους Καρυώτες

Φωτιά στους Καρυώτες

0

Φωτιά σε σπίτι στους Καρυώτες το απόγευμα της Δευτέρας.

Την Πυροσβεστική υπηρεσία Λευκάδας κάλεσαν οι κάτοικοι στους Καρυώτες όταν έντρομοι είδαν να βγαίνουν φλόγες από καμινάδα σε σπίτι . Μέσα σε λίγα λεπτά 2 οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο όπου με γρήγορες ενέργειες οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπο έλεγχο και να σβήσουν την φωτιά, χωρίς να προκλήθουν ζημιές στην οικία. 

My Lefkada : Ευτυχώς το παραπάνω περιστατικό δεν ήταν πολύ σοβαρό αλλά κοιτώντας τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ότι το σταθμευμένο όχημα της Πυροσβεστικής αφήνει ελάχιστο χώρο στα υπόλοιπα οχήματα . Όπως βλέπετε ίσα-ίσα περνάει ένα μικρό αυτοκίνητο. Ευτυχώς απόψε η Πυροσβέστες δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο να σβήσουν την φωτιά και σε αυτό το διάστημα δεν πέρασε κάποιο μεγάλο όχημα όπως φορτηγό. Αναρωτιόμαστε τι θα γινόνταν αν κάποιο φορτηγό έφτανε εκεί και δεν μπορούσε να περάσει και πίσω από αυτό συγκεντρώνονταν και άλλα αυτοκίνητα δημιουργώντας ουρά και χρειαζόνταν να φτάσει στο σημείο ένα ασθενοφόρο….πως θα έφτανε ? Πετώντας ?

Για να μην παρεξηγηθούμε όσα γράφουμε και υποστηρίζουμε ότι το έργο στους Καρυώτες και στην Λυγιά θα δημιουργήσει προβλήματα δεν είναι πολιτικά υποκινούμενα κείμενα, ούτε και προπαγάνδα για το έργο. Είναι καθαρά η δική μας άποψη . Φυσικά η άποψη μας μπορεί να είναι λάθος μιας και δεν είμαστε ειδικοί σε τέτοια θέματα και ότι υποστηρίζουμε το κάνουμε βάση των όσων βλέπουμε και πιστεύουμε. Είμαστε θετικοί απέναντι στην νησίδα που δημιουργήθηκε κατά μήκος του δρόμου αλλά αρνητικοί στο ότι δεν έχει προβλεθεί λουρίδα ασφαλείας αλλά αντί αυτού δημιουργήθηκε πεζοδρόμιο-ποδηλατόδρομος που έχει σχεδόν το ίδιο πλάτος με την λουρίδα κυκλοφορίας των οχημάτων. Πιστεύουμε ότι πιο αναγκαία ήταν η ύπαρξη της λουρίδας έκτακτης ανάγκης παρά το ποδηλατόδρομος …. που είναι και μετ΄εμποδίων. Το μόνο που ελπίζουμε και ευχόμαστε είναι να …. βγουμε ψέυτες.

Προηγούμενο άρθροNαυάγιο βρετανικού υποβρυχίου στο Ιόνιο
Επόμενο άρθροΤίτλοι τέλους (;) για τη Βάσω Αλεξανδρίδου!