Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τίτλοι τέλους (;) για τη Βάσω Αλεξανδρίδου!

Τίτλοι τέλους (;) για τη Βάσω Αλεξανδρίδου!

0

Συναγερμός έχει σημάνει στα στελέχη του γραφείου της Γ.Γ. της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ανακοινωθεί στους στενούς συνεργάτες της Βάσως Αλεξανδρίδου ότι ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε σήμερα το απόγευμα την παραίτηση της Περιφερειάρχη.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε το απόγευμα εσπευσμένα από συνεργάτες της Περιφερειάρχη να επιστρέψουν στην έδρα της Γενικής Γραμματείας εν όψει των αυριανών εξελίξεων επισημοποίησης της παραίτησης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εξέλιξη αυτή είχε ήδη γίνει γνωστή στα στελέχη της Περιφέρειας και της Διαχειριστικής Αρχής από νωρίς το μεσημέρι.

Ανέβαλε συνάντηση που έκλεισε λίγο πριν…

Eρωτηματικά είχε προκαλέσει το απόγευμα στις 19:00 η ειδοποίηση των εκπροσώπων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λευκίμμης «Αλεύχιμον» από το γραφείο της Περιφερειάρχη ότι αναβάλλεται η συνάντησή τους μαζί της που ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00. Η συνάντηση είχε «κλείσει» μόλις την ίδια ημέρα το μεσημέρι, λίγε δηλαδή ώρες πριν… Για την αναβολή η εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη επικαλέστηκε λόγους υγείας.

Οδεύει ήδη για Αθήνα;

Πηγή από την Περιφέρεια ανέφερε ότι η Β. Αλεξανδρίδου αναχώρησε ήδη από απόψε για την Αθήνα, μετά από εντολή Ραγκούση, προκειμένου να παρουσιαστεί αύριο στο Υπουργείο Εσωτερικών ενώ ήδη ακούγεται για τη θέση το όνομα της –επί κυβερνήσεων Σημίτη Γενικής Γραμματέως- Τασίας Κανελλοπούλου ως το πρόσωπο που θα κληθεί να διαχειριστεί τα ηνία της Περιφέρειας για τους επόμενους 7 μήνες, μέχρι τη μετατροπή του θεσμού σε αιρετό.
Άλλες πληροφορίες, πάντως, έφεραν τον Παναγιώτη Σκληρό, πρώην γραμματέα της Περιφερειακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ να αναλαμβάνει τη θέση.

Εκπρόσωπος Τύπου: «Δεν γνωρίζω»

Επικοινωνήσαμε με την εκπρόσωπο Τύπου της κας Αλεξανδρίδου, Αφροδίτη Ζούζια, η οποία δήλωσε άγνοια για την εξέλιξη αυτή, ωστόσο, ερωτηθείσα αν είναι σε θέση να διαψεύσει την ύπαρξη παραίτησης μας απάντησε αρνητικά, παραπέμποντάς μας στην ίδια την Περιφερειάρχη. Επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με την ίδια την κα ΑΛεξανδρίδου, ωστόσο, δεν απάντησε στις τηλεφωνικές μας κλήσεις στο κινητό της τηλέφωνο.
Ας σημειωθεί ότι ήδη οι πληροφορίες περί παραίτησης είναι έντονες και μεταξύ των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο , δεν υπάρχει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση.

Έξοδα δεκάδων χιλιάδων ευρώ;

Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες περί επικείμενης απομάκρυνσης της Βάσως Αλεξανδρίδου από τη θέση της γιγαντώθηκαν, μετά και τα δημοσιεύματα σε ιστολόγια που έκαναν λόγο για υπέρογκα ποσά πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ για την προσωπική διαβίωση της Περιφερειάρχη με έξοδα του δημοσίου, τους τέσσερις μήνες που βρίσκεται στην Κέρκυρα.
Τα δημοσιεύματα αυτά έκαναν λόγο για υψηλότατα ενοίκια για κατοικία αλλά και ξενοδοχεία, έπιπλα, οικοσκευή αλλά και πληρωμές εστιατορίων σε υπέρογκα ύψη, δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν ποτέ…

Πηγή : http://www.corfupress.com

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στους Καρυώτες
Επόμενο άρθροΟι συμβασιούχοι πάνε σπίτι τους