Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ενα εκατομμύριο ευρώ η ιστοσελίδα της Βουλής

Ενα εκατομμύριο ευρώ η ιστοσελίδα της Βουλής

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/May/vouliweb.jpg

 

Ενα εκατομμύριο ευρώ για μία ιστοσελίδα!

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί στον απλό πολίτη το γεγονός ότι, σε μια περίοδο κατά την οποία η χώρα επιχειρούσε να μειώσει το έλλειμμα και το χρέος, η ανάπτυξη της νέας ιστοσελίδας της Βουλής των Ελλήνων κόστισε το εντυπωσιακά υψηλό ποσό του 1.060.000 ευρώ (περίπου). Το νούμερο αυτό προκύπτει από την απάντηση την οποία έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ κ. Κ. Βελόπουλου.

Με αφορμή μάλιστα την απάντηση του κ. Πετσάλνικου, ο κ. Βελόπουλος κατέθεσε και δεύτερη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ζητώντας να πληροφορηθεί με λεπτομέρειες ποια εταιρεία κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό. Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι η προκήρυξη για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας είναι ένα ογκώδες κείμενο 175 σελίδων.

Στην απάντησή του ο Πρόεδρος της Βουλής διευκρινίζει στον κ. Βελόπουλο ότι «το έργο της διαδικτυακής πύλης της Βουλής εντάχθηκε στο έργο του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κοινωνία της Πληροφορίας”). Ο σχετικός διαγωνισμός αποφασίστηκε επί Προεδρίας της κυρίας Μπενάκη-Ψαρούδα και ολοκληρώθηκε επί προεδρίας του κ. Σιούφα, τον Ιούνιο του 2009».

Πηγή : http://www.tovima.gr

http://mylefkada.fatcow.com/2010/May/vouliweb.jpg

 

Κάντε λοιπόν και εσείς κλικ να μπείτε στην ιστοσελίδα που φτιάχτηκε με τα λεφτά σας. 

http://www.parliament.gr/

Προηγούμενο άρθροΠοδηλατικοί αγώνες στο Μεγανήσι
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα εξέτάσεων 1ου Λυκείου Λευκάδας