Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Μηνιαία Δραστηριότητα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας

Μηνιαία Δραστηριότητα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας

0
police-lefkada-city.jpg (522×280)

https://www.mylefkada.gr/https://www.mylefkada.gr/wp-content/uploads/2012/08/police-lefkada-city.jpg

Ενημέρωση απο την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μηνιαία Δραστηριότητα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας

Aπό τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, τον Ιούλιο του 2012, καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά εξήντα έξι (66) άτομα για κλοπές, ναρκωτικά, καταδιωκτικά έγγραφα, στέρηση εγγράφων παραμονής στην Χώρα και διάφορα άλλα αδικήματα.

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις που αφορούσαν κλοπές και ναρκωτικά, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν 35 δενδρύλλια κάνναβης, κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ.

Επιπλέον κατά την συγκρότηση συνεργείων αντιμετώπισης παραβατικότητας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων βεβαιώθηκαν:

○ 463 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 129 επικίνδυνες

○ 108 παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος

Από τις υποθέσεις που απασχόλησαν τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας ενδεικτικά υπενθυμίζονται οι ακόλουθες :

○ Συνελήφθησαν την Τετάρτη (04.07.2012) το πρωί στην Λευκάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνίων σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, επτά ημεδαποί (πέντε άντρες και δύο γυναίκες) από 29 έως και 55 ετών, για παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα σε υπαίθριες καντίνες και σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων.

○ Συνελήφθη την Παρασκευή (13.07.2012) το απόγευμα στο Νεοχώρι Λευκάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, 50χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

○ Συνελήφθη την Τετάρτη (18.07.2012) το πρωί στη Βασιλική Λευκάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνιών Λευκάδας, 21χρονος υπήκοος Ιταλίας, για κατοχή κάνναβης.

○ Εξιχνιάστηκαν την Τετάρτη (18.07.2012) από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις κλοπών που έγιναν το χρονικό διάστημα από 20 έως 27-06-2012 στην ίδια οικία στην πόλη της Λευκάδας.

○ Συνελήφθη την Πέμπτη (26.07.2012) το απόγευμα στο Μεγανήσι Λευκάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Προηγούμενο άρθροΗ Κάρμεν…. μας ταξιδεψε
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση για την εξάρθρωση της ομάδας των ληστών