Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης και άλλες παραβάσεις

Συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης και άλλες παραβάσεις

0
cannabis

cannabis

Ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας.

Συνελήφθη αλλοδαπός για κατοχή κάνναβης στη Λευκάδα.

Συνελήφθη χθες (18.07.2012) το πρωί στη Βασιλική Λευκάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνιών Λευκάδας, 21χρονος υπήκοος Ιταλίας, για κατοχή κάνναβης.

Σε στοχευμένη έρευνα που έγινε στον 21χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους εννέα γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση δικαστικής απόφασης

Χθες (18.07.2012) το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Λευκάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκάδας, 60χρονος ημεδαπός για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Εξιχνίαση κλοπών

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στην ίδια οικία στην πόλη της Λευκάδας. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και οπλοκατοχή. Στην κατοχή του βρέθηκε χρυσό ρολόι, μία χρυσή λίρα καθώς και μία γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου G3.

Εξιχνιάστηκαν χθες (18.07.2012) από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις κλοπών που έγιναν το χρονικό διάστημα από 20 έως 27-06-2012 στην ίδια οικία στην πόλη της Λευκάδας.

Σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση καθώς όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας κατά το χρονικό διάστημα 20 έως και 27-06-2012 αφαίρεσε από την οικία 66χρονης ημεδαπής χρυσαφικά μεγάλης αξίας και χρηματικό ποσό.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 26χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε, ένα χρυσό ρολόι και μία χρυσή λίρα, τα οποία ανήκαν στην 66χρονη καθώς και μία γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου G3.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 26χρονου θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροΤα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
Επόμενο άρθροΘερινό σχολείο από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων