Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Στην Lifo το βίντεο με το χρονικό της καταστροφής του Αθανάσιος Γ

Στην Lifo το βίντεο με το χρονικό της καταστροφής του Αθανάσιος Γ

0
ag-athanasios2 new

ag-athanasios2 new

Συνεχίζει να συγκινεί το βίντεο του My Lefkada.

Στην γνωστή και αξιόλογη ιστοσελίδα lifo.gr αναρτήθηκε το βίντεο του My Lefkada με την καταστροφή του παραδοσιακού σκαριού “Αθανάσιος Γ” που έλαβε χώρα στις παλιές αλυκές Αλεξάνδρου στους Καρυώτες της Λευκάδας. Ο Άρης Δημοκίδης δημοσίευσε το βίντεο και σχολίασε την τακτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που με το μέτρο της απόσυρσης των αλιευτικών σκαφών με την προϋπόθεση όμως να καταστραφουν ολοσχερώς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από το άρθρο του Άρη Δημοκίδη.

Είναι σωστή κίνηση η επιδότηση (απο την Ευρωπαϊκη Ένωση) της αποσυρσης των ξύλινων καϊκιών, με προϋπόθεση την καταστροφή τους;

Μου έγραψε ο Δημήτρης Π. για το θέμα της επιδότησης (απο την Ευρωπαϊκη Ένωση) της αποσυρσης των ξύλινων καϊκιών, με προϋπόθεση την καταστροφή τους: “Προσωπικά το θεωρώ παράλογο και μεγάλο κρίμα να χάνεται με αυτο τον τρόπο ενα κομματι της παράδοσης μας, και να μην επιδοτέιται η αξιοποίηση αυτων των σκαριών με άλλο τρόπο. Πιστεύω οτι ο κόσμος πρέπει με κάποιο τρόπο να ενημερωθεί, και στην συνέχεια κάπως να δράσουμε. Το πώς θέλει σκέψη, η δημοσιότητα ισως είναι το πρώτο βήμα.”
 
Δείτε την συνέχεια του άρθρου [εδώ].
 
Το βίντεο της καταστροφής του Αθανάσιος Γ΄μπορείτε να το δείτε στην βιντεοθήκη του My Lefkada [εδώ].
Προηγούμενο άρθροΠΕΠ 2013 – Ενίσχυση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων όλων των κλάδων
Επόμενο άρθροΤα ζώδια από την Ζαΐρα