Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ο Γιώργος Λογοθέτης απαντάει σε αναγνώστη μας

Ο Γιώργος Λογοθέτης απαντάει σε αναγνώστη μας

0

Σε κείμενο αναγνώστη μας απάντησε ο Δήμαρχος Απολλωνίων κ. Γιώργος Λογοθέτης.

Το κείμενο του αναγνώστη μας που δημοσιεύσαμε με τίτλο “Ο δρόμος για το Πόρτο Κατσίκι είναι μόνο για…Κατσίκια” ο αναγνώστης μας, σχολιάζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος που οδηγεί προς το Πόρτο Κατσίκι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δήμαρχος Απολλωνίων Γιώργος Λογοθέτης έχει απαντήσει ξανά σε άρθρο αναγνώστη μας κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ κανένας άλλος δήμαρχος ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου μας και πιστεύουμε ότι η κίνηση αυτή τιμάει τον Δήμαρχο Απολλωνίων μιας και δείχνει ότι δεν απαξιεί για τα όποια άρθρα και σχόλια αναγνωστών δημοσιεύουμε κατα καιρούς.Το κείμενο του αναγνώστη μας μπορείτε να το δείτε [εδώ].

Ακολουθεί το κείμενο του Γιώργου Λογοθέτη.

Δυστυχώς ο φίλος που διαμαρτύρεται για το δρόμο προς το Πόρτο Κατσίκι έχει δίκιο.
Ο δρόμος θα έπρεπε να ήταν σε καλή κατάσταση.
Δυστυχώς όμως οι υπεύθυνοι φορείς του νησιού δεν έχουν κατανοήσει ότι ο δρόμος αφορά ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ και γενικότερα τον Ελληνικο Τουρισμό…
Έτσι ο Δήμος Απολλωνίων έχει αναλάβει με όσες δυνατότητες διαθέτει, να υλοποιήσει έργα υποδομής στο χώρο της στάθμευσης αυτοκινήτων, να εγκαταστήσει τουαλέτες που δεν υπήρχαν, να δημιουργήσει νέα περίπτερα και να επισκευάσει το δρόμο. Η μονοδρόμηση έγινε από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας Λευκάδας. 
Παρά τα οικονομικά προβλήματα φέτος αποφασίσαμε να διαθέσουμε  τα έσοδα από το πάρκιν και τις ομπρέλλες σε έργα αποκατάστασης των ζημιών στο δρόμο για το Πόρτο Κατσίκι. Το έργο θα ήταν έτοιμο εδώ και ένα μήνα όμως η καθυστέρηση οφείλεται στον εργολάβο…
Αυτές τις μέρες ελπίζουμε να γίνουν άμεσες επεμβάσεις και στη συνέχεια σε συνεργασία με την Νομαρχία να  ολοκληρωθεί όλο το έργο.
Ο δήμαρχος Απολλωνίων
Γιώργος Λογοθέτης
 

Προηγούμενο άρθροΠρεσβυωπία, τέλος
Επόμενο άρθροΣτου Λευκάτα την άκρη… “Σάπφεια 2010”