Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία στην Λευκάδα

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία στην Λευκάδα

0

10888248_384063495086535_839188096_n

Ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος βούλιαξε στο λιμάνι της Νικιάνας.

Με άσχημο καιρό έφυγε το 2014 αφήνοντας πίσω του αρκετές ζημιές λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή μας. Στο λιμάνι της Νικιάνας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος βούλιαξε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έφτασαν και τα 11 μποφόρ. Στους Καρυώτες, στην Σπασμένη Βρύση, δύο μεγάλα δέντρα δεν άντεξαν και ξεριζώθηκαν πέφτοντας πάνω στις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ που βρίσκεται στο σημείο. Στην πόλη της Λευκάδας, απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο, ένα κλαδί έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ενώ στον προαύλιο χώρο τον Δικαστηρίων, κλαδιά κόπηκαν από τον αέρα και έπεσαν χωρίς ευτυχώς να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Ακόμα ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην πόλη της Λευκάδας έπεσε θύμα της κακοκαιρίας, αφού έπεσαν πάνω του κομμάτια υλικού στέγασης (ελενίτ) από το απέναντι κτίριο, προκαλώντας έτσι σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα.

DSC_0824

Από την κακοκαιρία δεν γλύτωσε ούτε το Χριστουγεννιάτικο καραβάκι που έχει τοποθετηθεί από τον Δήμο Λευκάδας, στην παραλία της πόλης, το οποίο για δεύτερη φορά ξηλώθηκε πέφτοντας κάτω.

Δείτε ένα μικρό δείγμα της χθεσινής κακοκαιρίας όπως το κατέγραψε αναγνώστης μας στο λιμάνι της Νικιάνας.

Προηγούμενο άρθροΔίαυλος: Όταν οι μεγαλύτερες απολαύσεις γίνονται σφηνάκια!
Επόμενο άρθροΨηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας