Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Το My Lefkada στο κινητό σας

Το My Lefkada στο κινητό σας

0
mylefkada iphone

mylefkada iphone

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της Λευκάδας όπου και αν βρίσκεστε !

Η εποχή που ένα εικονο-μήνυμα στο κινητό μας έκανε χαρούμενους έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον τα κινητά τηλέφωνα έχουν εξελιχθεί τόσο που πλησιάζουν κατά πολύ τις δυνατότητες ενός υπολογιστή γραφείου. Χιλιάδες εφαρμογές διευκολύνουν τους χρήστες σε διάφορους τομείς όπως στην επεξεργασία φωτογραφίας, αποστολή εικόνων, αποστολή email και φυσικά την περιήγηση στο διαδικτυο !

Συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις των εποχών το My Lefkada χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή για ενημερωτικά portal παρέχει από σήμερα την δυνατότητα στους κατόχους κινητών να διαβάσουν γρήγορα και ευκολα όλες τις τελευταίες ειδήσεις του My Lefkada. Η καινοτομία της υπηρεσίας είναι ότι δεν φορτώνει ολόκληρη την ιστοσελίδα αλλά μόνο το κείμενο και την φωτογραφία από κάθε άρθρο έτσι ο χρόνος φόρτωσης είναι ελάχιστος.

Πάνω από 5.000 συσκευές τηλεφώνων είναι συμβατές με την νέα υπηρεσία, έτσι αν όχι όλοι σίγουρα οι περισσότεροι μπορείτε να διαβάσετε το My Lefkada στο κινητό σας. Οι κάτοχοι κινητών iphone ή με τις πλατφόρμες Android, windows και symbian μπορούν με ένα κλικ να επισκευθούν την ιστοσελίδα μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι αναγνώστες είναι να μπούν στην γνωστή πλέον διεύθυνση www.mylefkada.gr από το πρόγραμμα περιήγησης που διαθέτει το κινητό τους. Η εφαρμογή αναγνωρίζει ότι ο χρήστης προσπαθεί να συνδεθεί από το τηλέφωνο του και αυτόματα μετατρέπει την ιστοσελίδα στην μορφή που αναφέραμε λίγο πιο πάνω.

My Lefkada • Power for you !

Προηγούμενο άρθροΟι Έλληνες επιχειρηματίες μεταναστεύουν στην Βουλγαρία
Επόμενο άρθροΝέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Λευκάδας