Αρχική Βίντεο Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Λευκάδας σε βίντεο

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Λευκάδας σε βίντεο

0
drakontaeidis

drakontaeidis

Δείτε αποκλειστικά ολόκληρη την τελετή σε βίντεο.

Παρουσία όλων των εκπροσώπων των αρχών του τόπου αλλά και πλήθους πολιτών τελέσθηκε η ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων και των μελών των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Λευκάδας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου το απόγευμα του Σαββάτου 23 Αυγούστου 2014.

Ο νέος Δήμαρχος κ. Κώστας Δρακονταειδής και μερικοί εκ των νεοεκλεγέντων συμβούλων ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο, ενώ αμέσως μετά ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο τα υπόλοιπα μέλη της νέας δημοτικής αρχής.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο απερχόμενος Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Αραβανής, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλό έργο στην δύσκολη πενταετία που περιμένει τη νέα δημοτική αρχή.

Ο Κώστας Δρακονταειδής είπε μεταξύ άλλων “Ξέρουμε ότι το φορτίο στην πλάτη μας ειναι βαρύ και η ευθύνη μεγάλη. Σε αυτή την πρόκληση όμως θέλουμε να απαντήσουμε θετικά και με αισιοδοξία, υποσχόμενοι να εργαστούμε σκληρά και με σεμνότητα. Έχουμε καθήκον να μετατρέψουμε τις τεράστιες δυσκολίες σε ελπίδα και προοπτική”. Τόνισε ότι ο Δήμος δεν είναι λάφυρο ή φέουδο της νέας δημοτικής αρχής, απεναντίας είναι “ενοικιαστές” του. Πραγματικοί ιδιοκτήτες είναι οι πολίτες και γι’ αυτό η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντοτε ανοιχτή για όλους, ασχέτως με το τι ψήφισε ο καθένας. Τέλος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν και ευχήθηκε στους νεοεκλεγμένους υγεία, δύναμη, αγωνιστική διάθεση, χρήσιμη και δημιουργική θητεία.

Mπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας [εδώ].

Ακολουθεί ολόκληρη η τελετή σε βίντεο, εικόνα που το My Lefkada μετέδωσε και στον κατάμεστο προθάλαμο της Αίθουσας Συνεδρίων.

Προηγούμενο άρθροΟρκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή της Λευκάδας (βίντεο)
Επόμενο άρθροAbstracts: Η Ντίνα Βαγενά εκθέτει στο Casbah