Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Abstracts: Η Ντίνα Βαγενά εκθέτει στο Casbah

Abstracts: Η Ντίνα Βαγενά εκθέτει στο Casbah

0
IMG 4112

IMG 4112

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Ένα από τα ιστορικότερα και πιο αγαπημένα café της πόλης της Λευκάδας επέλεξε η Ντίνα Βαγενά για να εκθέσει ζωγραφικούς πίνακες της. Η ίδια στο κείμενο που αναφέρεται στην συγκεκριμένη έκθεση γράφει: «Αυτή η έκθεση προέκυψε περισσότερο ως μια «πρόκληση» που έβαλα στον εαυτό μου, να γεμίσω τους τοίχους αυτού του πανέμορφου κτιρίου της πόλης μας με την δική μου οπτική αντίληψη, σ’ αυτή τη δεδομένη χρονική περίοδο. Το ίδιο το κτίριο λειτούργησε και ως έμπνευση για κάποιους από τους πίνακες… Για τη ζωγραφική, που δεν είναι το επάγγελμά της, γράφει: «Είναι μια από τις μορφές έκφρασης που μου αρέσει να χρησιμοποιώ προκειμένου να εκφράσω τον κόσμο μου και κυρίως για να βρίσκομαι σε επαφή μαζί του…».

IMG 4115

Είναι η δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής της καλλιτέχνιδας που έχει εκθέσει και το 2013 στην Αίθουσα Τέχνης «Θεόδωρος Στάμος». Το 2007 είχε εκθέσει στην Πάτρα φωτογραφίες με θέμα Tango Argentino και Buenos Aires. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ομαδικές εκθέσεις ενώ έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές.

IMG 4124

Τα έργα είναι ακρυλικά χρώματα σε μουσαμά και ακουαρέλες σε χαρτί και θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη στο Casbah. Μεταξύ 8 με 10 το βράδυ μπορείτε να συναντήσετε και την ίδια την καλλιτέχνιδα.

Ειρήνη Βονιτσάνου

IMG 4125

Προηγούμενο άρθροΗ ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Λευκάδας σε βίντεο
Επόμενο άρθροKids’ athletics στην άμμο από τον Γυμναστικό Σύλλογο