Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Οι εκλογές της ΝΟΔΕ Λευκάδας και ο Πρόεδρος…μειοψηφίας

Οι εκλογές της ΝΟΔΕ Λευκάδας και ο Πρόεδρος…μειοψηφίας

0
petr1

petr1

Τι απαντά ο Δημήτρης Πετρόπουλος στον Θοδωρή Σολδάτο.

Απάντηση στα όσα ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο Βουλευτής Λευκάδας Θοδωρής Σολδάτος, έδωσε μέσω του Prisma 95,1 ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Πετρόπουλος.

soldatos

Ο κύριος Πετρόπουλος αφού γέλασε όταν άκουσε το χαρακτηρισμό «Πρόεδρος Μειοψηφίας» που γράφει ο Βουλευτής κ. Σολδάτος, εξήγησε την διαδικασία εκλογής αναφέροντας ότι οι εκλέκτορες ήταν 47 τον αριθμό, εκ των οποίων δυο δεν μπόρεσαν να έρθουν διότι ήταν εκτός Λευκάδας.
Έτσι ψήφισαν 45 άτομα εκ των οποίων τόσο ο ίδιος όσο και ο κύριος Αραβανής πήραν από 22 ψήφους και βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο, έγινε η κλήρωση και εκείνος στάθηκε πιο τυχερός.

Όσον αφορά το ύφος της ανακοίνωσης του Βουλευτή, είπε ότι υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει Scripta Manent «Τα γραπτά μένουν», για να συμπληρώσει ότι δεν έχει τίποτε άλλο να προσθέσει.

Όσον αφορά την αναφορά του βουλευτή ο οποίος αναρωτιέται πως γίνεται να έχει υποστηρίξει 25 εκλεγέντες και οι «υπόλοιποι» 21, απάντησε ότι «φαίνεται κάποιοι είναι «υπόλοιποι», υπάρχουν και οι υπόλοιποι σε αυτή την κοινωνία, τι να κάνουμε, αλλά μαζί με τους υπόλοιπους στην θητεία μου κάναμε επτά εκλογικές αναμετρήσεις και πήραμε τις έξι.

Για τον εκλεγέντα στον τομέα Παιδείας, ανέφερε ότι έφυγε το πρωί της Κυριακής για προσωπικό πρόβλημα και δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει αναφορά.
Τέλος ο κύριος Πετρόπουλος επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι ο καθένας κρίνεται με αυτά που λέει και γράφει, εξηγώντας ότι ο ίδιος κατέθεσε την υποψηφιότητα του μισή ώρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποψηφιοτήτων και πιθανόν κάποιοι άλλοι να είχαν δουλέψει πολύ περισσότερο και πολύ νωρίτερα από εκείνον που είχε μόνο μια μέρα προετοιμασίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν του ζητήθηκε να μην κατέβει και πάλι υποψήφιος.

Πηγή: Prisma951.gr

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση ενημέρωσης στο Επιμελητήριο
Επόμενο άρθροΕνίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών