Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Students Rule από το 1ο Γυμνάσιο Λευκάδας

Students Rule από το 1ο Γυμνάσιο Λευκάδας

0

Το 1ο Γυμνάσιο Λευκάδας συμμετέχει σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας σχολείων με την επωνυμία Comenius.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι ‘Students Rule! Citizenship at School. Promoting Linguistic Diversity through Digital Contents.’

Σκοπός του προγράμματος είναι η συνεργασία μαθητών και εκπαιδευτικών από διαφορετικές χώρες που μιλούν διαφορετικές γλώσσες, μέσω της χρήσης Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 2 έτη και προβλέπει επίσης μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών σε σχολεία της συνεργασίας του προγράμματος. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία επίσκεψη του σχολείου μας στην Πολωνία τον Νοέμβριο του 2009, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.

Το σχολείο μας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στη Λευκάδα μαθητές και εκπαιδευτικούς από τα σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, στις 10-16 Απριλίου 2010. Θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας άνθρωποι από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στις οικογένειες των μαθητών μας, που προθυμοποιήθηκαν να διαθέσουν λίγο από τον πολύτιμο χώρο και χρόνο τους για να φιλοξενήσουν τους μαθητές που θα μας επισκεφτούν.

1ο Γυμνάσιο Λευκάδας.
 

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη των γιατρών
Επόμενο άρθροΕλπίδες VS Λεβαδειακός Κ21