Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συνεχίζει να δίνει… μαθήματα η Τροχαία Λευκάδας

Συνεχίζει να δίνει… μαθήματα η Τροχαία Λευκάδας

0
kotrotsos1

kotrotsos1

Ενημερωτικά φυλλάδια μοίρασαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λευκάδας.

Ακόμα μια φορά οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας, με πρωτοστάτη τον Διοικητή κ. Κων/νο Κοτρώτσο, μοίρασαν σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής. Η πρωτοβουλία αυτή, όπως τονίζετε και στο επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομίας, είχε ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Όπως επισημαίνεται στο περιεχόμενο των φυλλαδίων καθοριστική για τη βελτίωση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας θεωρείται τόσο η συμβολή των γονέων, όσο και του προσωπικού των σχολείων και παρέχονται πρακτικές συμβουλές και οδηγίες που πρέπει να ακολουθούνται κατά τις μετακινήσεις των παιδιών.

Στην Λευκάδα έχουν πραγματοποιηθεί ξανά παρόμοιες πρωτοβουλίες από το τμήμα της τροχαίας και για αυτό δεν μπορούμε παρά μόνο να συγχαρούμε τους αστυνομικούς γι’ αυτή τους την κοινωνική κίνηση.

kotrotsos2

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από την ενημέρωση των οδηγών της Λευκάδας που είχε κάνει το τμήμα της τροχαίας στο παρελθόν καθώς και ένα σοκαριστικό βίντεο με φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα που έχουν συμβεί στην περιοχή της Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροCavo Parties
Επόμενο άρθροΤμήματα Yoga