Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συγχαρητήρια από τον βουλευτή

Συγχαρητήρια από τον βουλευτή

0

Συγχαρητήριο μήνυμα

 

     Εκφράζω από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του νομού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε διάφορες σχολές των ΑΕΙ  και των ΤΕΙ της χώρας μας και τους εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

     Η προσπάθειά τους ήταν μακρόχρονη, δύσκολη και κοπιαστική και η ολοκλήρωσή της απαίτησε υπέρμετρες θυσίες. Άνοιξαν όμως ένα δρόμο που θα τους δώσει εφόδια και γνώση για να πετύχουν κι άλλους σημαντικότερους στόχους στην ζωή τους.

   Στους μαθητές που δεν εισήχθησαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας εύχομαι καλή δύναμη και τους  προτρέπω να μην το βάλουν κάτω και με πίστη στις δυνάμεις τους να συνεχίσουν την προσπάθεια, για να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρα τους.

     Συγχαίρω όλους τους γονείς, που στήριξαν και συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια και τους εύχομαι δύναμη και κουράγιο καθώς, ειδικά σήμερα, τα παιδιά μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ δίπλα τους, μέχρι να  βαδίσουν στο δικό τους δρόμο.

    Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ και όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία όλων των παιδιών, προσφέροντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθούν στις εξετάσεις.

 

 

Σπύρος Μαργέλης

Βουλευτής Λευκάδας

Προηγούμενο άρθροΠαράνομο Camping
Επόμενο άρθρο30 % πτώση στην παραγωγή σταφυλιών στην Λευκάδα