Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τσιγάρο η αιτία για την φωτιά; (Ανανεώθηκε)

Τσιγάρο η αιτία για την φωτιά; (Ανανεώθηκε)

3
fwtia23

fwtia23

Φωτιά ήταν η αιτία για τον άδικο χαμό μιας 62χρονης γυναίκας

 

Η Πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα γύρω στις 11 το πρωί σε σπίτι στη Δυτική Παραλία της Λευκάδας κατάφερε να τεθεί μετά από 2 ώρες υπό έλεγχο. Η Πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο της φωτιάς, μαζί με τους κατοίκους κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να μην επεκταθεί και στα διπλανά σπίτια. Η 62 χρόνη γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι ανεσύρθη νεκρή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο.

Έπρεπε να γίνει το κακό για να θυμηθούμε εκ νέου άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει και θα πρέπει λύσουν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Έχει να κάνει με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα σοκάκια της πόλης που παρεμποδίζουν την διέλευση οχημάτων σε ώρα ανάγκης. Για να μεταφερθεί η άτυχη γυναίκα, κάτοικοι σήκωσαν με τα χέρια τους αυτοκίνητο έτσι ώστε να περάσει το ασθενοφόρο! Οι πολίτες διαμαρτύρονται συνεχώς για τα αυτοκίνητα μέσα στους δρόμους, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει μια τάξη! Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα θορυβηθεί γιατί το κακό όταν γίνεται συνήθως δεν προειδοποιεί και δεν δίνεται χρόνος να αφαιρεθούν τα οχήματα για να περάσουν ασθενοφόρα και πυροσβεστική.

Αξίζει να αναφερθούμε για άλλη μια φορά στην αυτοθυσία που δείχνουν στις δύσκολες στιγμές τα σώματα ασφαλειάς του νησιού μας όπως η πυροσβεστική. Σημερινό παράδειγμα ο πυροσβέστης Δημήτρης Στραγαλινός ο οποίος βρίσκεται σε άδεια. Όταν ενημερώθηκε για την φωτιά άφησε στην μέση ότι έκανε εκείνη την στιγμή και αμέσως έφτασε στο σημείο της φωτιάς όπου μαζί με τους συναδέλφους του πάλεψαν με τις φλόγες προκειμένου να καταφέρουν να σβήσουν την φωτιά πριν προκληθούν μεγαλύτερες ζημιές.

Κ.Μ.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1  
Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις ΟΡΦΕΑ
Επόμενο άρθροΝτροπή μας!!