Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Σύλληψη τριών αλλοδαπών για ζωοκλοπές

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για ζωοκλοπές

0
zooklopi

zooklopi

Οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή οι συλληφθέντες.

Στην εξάρθρωση μιας ομάδας αλλοδαπών, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν προβεί στην κλοπή ζώων από βοσκό στην ευρύτερη περιοχή του Νυδριού, προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Βλυχού πριν 3 ημέρες. Η πρώτη κλοπή είχε γίνει πριν από έναν μήνα περίπου, όταν δύο αλλοδαποί (κάτοικοι Νυδριού και Νικιάνας αντίστοιχα) έκλεψαν 3 αρνιά από το κοπάδι βοσκού της περιοχής του Νυδριού.

Ο βοσκός ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Βλυχού, που αμέσως άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Έτσι πριν από μερικές ημέρες και όταν οι δράστες, τρεις αυτή την φορά ξαναχτύπησαν το ίδιο κοπάδι παίρνοντας 2 ακόμα ζώα, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες αφού έκλεψαν τα δυο ζώα τα μετέφεραν στην περιοχή του ποταμού “Δημοσάρη” πάνω από το Νυδρί όπου και τα έσφαξαν ενώ στην συνέχεια μοιράστηκαν την λεία τους.

Ο πρώτος από τους δράστες συνελήφθη στα Σύβοτα, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη τους και στην συνέχεια συνελήφθησαν οι άλλοι δύο δράστες, ένας στο Νυδρί και ένας στην Νικιάνα. Μάλιστα σε έλεγχο που έγιναν στις οικοίες τους βρέθηκαν τμήματα του κλεμμένου ζώου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βλυχού και στην συνέχεια στον εισαγγελέα ενώ σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή, όπου απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Προηγούμενο άρθροΖωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕορτασμός για τα 50 χρόνια του Tekwon Do και σεμινάριο στην Πρέβεζα